Colin McRae

Wederom komt een Brits wereldkampioen rallyrijden vroegtijdig aan zijn einde. Nadat eind 2005 de Engelsman Richard Burns overleed aan een hersentumor, was het afgelopen zaterdag de Schot Colin McRae die samen met een vriend en hun beider zoontjes (5 en 6 jaar) een helikopterongeluk niet overleefde.

Colin McRae werd wereldkampioen Rally in 1995 (Subaru)

Colin McRae 1968-2007

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

2 gedachten over “Colin McRae”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s