Laatste log

Webloggen is leuk. Ik kan niet anders zeggen. Natuurlijk is het een rage die vanzelf weer overwaait, kijk maar wie er allemaal gekomen en gegaan zijn. Onlangs is öbersturmblogger de P. zelfs virtueel overleden. Hij had de P. in! Haha, snap je 'm?
In elk geval mag het van mij nog jaren doorgaan, maar dat ligt natuurlijk niet geheel en al aan mij. Als er niemand meer reageert is de lol er op een gegeven moment ook wel af. Een paar weken geleden ben ik definitief gestopt met mijn 27MC bakkie. Dat was ook zo'n rage die ik te lang volgehouden heb. Ik ben begonnen in 1977 maar na 1983 was er niemand meer staande bij. Ik zat dus al ruim 20 jaar uit te zenden zonder ooit antwoord te hebben gekregen. Nou, dan is de lol er snel af hoor. Als u hier in het jaar 2030 nog eens komt kijken ziet u waarschijnlijk mijn laatste log. En een advertentie waarin ik mijn groene boekje versie 2005 te koop aanbied.

ADVERTENTIE

Te koop: 27mc bakkie + bijbehorende Opel Ascona.
Gratis af te halen: QSL kaarten.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

13 gedachten over “Laatste log”

 1. Ah joh!, geen reacties betekend toch niet dat je niet gelezen wordt? Ik vind het het zonde hoor. En hoe moeten wij nu weten hoe het verder gaat met Hans? en mevrouw mack? he? he?..heb je daar al aan gedacht? Stoppen puh…watje!

  Like

 2. Nooit de bingo uit Urk opgevangen? Die kunnen er daar echt wat van hoor, met hun bakkies.
  Die Opel Ascona lijkt me wel wat, wat voor jaar?
  k’Zou maar niet stoppen met bloggen. Ik zal echt wat vaker eens een berichtje achterlaten.

  Like

 3. Sinds ik niet meer bij webstreepjelog log heb ik veel minder bezoekers. Ik doe er zelf ook geen zak aan.
  Toch blijf ik het leuk vinden, al komen er maar twee mensen af en toe even kijken….

  Like

 4. Ik dacht bij het zien van de titel al dat ik voortaan een kop koffie extra per dag zou moeten gaan drinken, maar toen realiseerde ik me dat het toch wat ver naar onder in de lijst met laatste berichten stond.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.