Gezellig!

Vanaf vandaag hebben wij geen voor- of achtertuin meer, maar een binnenplaats. Volgestort met betonzaad en om het geheel een sfeervolle ambiance te geven, een gezellig Heras hekwerk erom heen. Een beetje grafity om het geheel af te maken en laat nu dat broeikaseffect maar komen. Onze onderhoudsvrije Tjernobyl-tuin is af! Misschien nog een mini-kernreactor als barbecue…Weg met Rob Verlinden!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

7 gedachten over “Gezellig!”

  1. Je zou niet willen dat Hans zachtjes land bij eventuele valpartijen omdat je graag in ‘Funniest Homevideo’s’ wil?

    Like

  2. Echt slim in verband met dat broeikaseffect: op een binnenplaats blijft de warmte toch al lekker hangen en even een beetje zon op het beton en het warmt een flinke knap sneller op dan een grasveld. Jij kan als het gaat zomeren gewoon een pannetje met water en eieren buiten zetten en ze er een uurtje later gekookt uit halen (het wordt even experimenteren voor de juiste tijd voor een hard of zachtgekookt exemplaar).

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.