Motor


Met motorrijden is iets raars aan de hand. Het is stoer, terwijl je toch echt met een leren pak rondrijdt, onderwijl vrolijk zwaaiend naar je homotorrijdende vrienden. Als je achterop zit, zoals ik vandaag, wordt het pas echt sensueel. Zeker als de berijder -mijn schoonvader- je even demonstreert dat een Honda CBR 1000f in minder dan vier seconden op honderd kilometer per uur zit. Dan klem je je vast alsof je bang bent, huh, en volgens mij zit je dan best wel voor lul. En als er daarna geremd wordt, wordt het hoogtepunt van intimiteit bereikt. Comfortabel is het niet, je krijgt kramp in je benen, vliegen slaan te pletter tegen je helm, en van angst stijgt je kontwaterpeil. En wat krijg je er voor terug? Een accelleratie van 0 naar 100 in krap vier seconden. Nou ja, mijn auto doet het in ruim vier seconden, maar daar kun je tenminste niet afvallen.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

12 gedachten over “Motor”

  1. Ja ik denk dat je dan best voor lul zit, gelukkig kan niemand je herkennen met zo’n helm en pak. Dus dat scheelt weer. Ik geloof ook dat dat achterop zitten vooral is leuk voor de sexe waarmee je wilt sexen (oeps twee keer het s. woord, ik hoop maar dat dit door de moderator wordt toegestaan en dat ik geen IP ban krijg)

  2. De combinatie is fout, zoiets moet je ook niet met je schoonvader doen, maar zelf als bestuurder en dan vrouwtje Mack achterop, wedden dat je er dan anders over denkt? 😉

  3. Sorry hoor, maar als dan zo’n clubje motorrijders, bij een terras aangekomen, de helmen afzet blijken het heel vaak van die sneue Nawijn-achtige types te zijn.

  4. Lijkt me vreselijk, een motorpak en een helm dragen en niet over bospaadjes mogen rijden.
    Als je achterop voor l”l zit, dan lijkt me dat link. Of de bestuurder zit verkeerd om of de cosmetisch ingreep is mislukt. 🙂

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s