En zo is het gekomen.

Toen ik een jaar of 10 was had ik een keer last van een enorme aambei. Ik denk zeker zo groot als een kokosnoot. Ik weet nog goed dat het spelen helemaal niet leuk meer was doordat ik zo'n ontzettende pijn in m'n hol had. Mijn moeder nam me mee naar de dokter, die een tang tevoorschijn haalde, groot genoeg om een fietsketting doormidden te knippen.
Zijn hele praktijk moet onder het bloed gezeten hebben toen het onding ontplofte, bovendien moest ik bijna overgeven van de pijn. (waar gebeurd.)

In die tijd zat ik op judo en tot mijn onaangename verrassing zat Mustafa, een Turk uit een hogere klas, er ineens ook. In plaats van als een man te vechten kneep Mustafa mij hard in mijn kont en datzelfde weekend kreeg ik een onaangename uitslag die minstens een week aanhield. (waar gebeurd.)

Ook in datzelfde jaar stond ik in de vijfde of zesde klas niet tactisch opgesteld tegen het scharnierpunt van een rechtsdraaiende deur. U kunt zich er misschien niets bij voorstellen maar toen de deur dicht ging zat ik er met mijn hol tussen. Mijn klasgenootjes keken mij verschrikt aan toen ik jodelend en huilend van de pijn door de klas danste. Een klasgenootje was zo grappig dat verhaal 25 jaar later op schoolbank.nl te zetten. (waar gebeurd.)

Dat jaar heb ik gezworen altijd hetero te blijven.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

17 gedachten over “En zo is het gekomen.”

 1. *moest toch wel lachen*
  Waarom heb je die anale betonschaar eigenlijk niet bij je bevallingspoll gezet?
  Maar gelukkig had ik niet zulke ervaringen nodig om te zweren altijd hetero te blijven 😉

  Like

 2. Ach Mack, er zijn al genoeg homo’s hoor dus IK Neem het je niet kwalijk…Wel dat iemand anders je op zo’n manier voor schut zet, dat vind ik minder.

  Like

 3. @De P: Wat vindt mevrouw de P. van je laatste reactie?
  @Albert: Ik vond het meer grappig als dat ik mij voor schut voelde staan hoor.
  @Cinner: Volgens mijn nuchtere Groningse collega kun je dat onderdrukken met een asperientje.

  Like

 4. Ik denk dat zowel mac als ook de P iets uit te leggen hebben aan hun levensgezellen. Het geheel wordt er niet overzichtelijker op.
  * ziet ineens allerlei beelden die ze liever niet had willen zien*

  Like

 5. Mack hoeft mij niks uit te leggen Marloes, het is mij allang duidelijk….
  Meneer de P. daarintegen wekt mijn nieuwsgierigheid….

  Like

 6. Misschien wel de beste gevolgtrekking die iemand kan maken na al die pijnlijke avonturen. Ik persoonlijk had me waarschijnlijk voorgenomen om nooit meer te gaan zitten. Of om nooit meer in de buurt te komen van deuren.
  Toch een stuk lastiger dan ‘gewoon’ hetero zijn, dunkt me. 😉

  Like

 7. Arme Mack, heeft ie de stoerste weblog, zit iedereen (including me) ‘m n beetje uit te lachen (vast juist omdat ze weten dat je ertegen kunt)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.