Voorjaarsdip?

"Punt twee, we moeten positiviteit uitstralen, naar klanten en naar collega's."
Als ik godverdomme positiviteit had willen uitstralen was ik wel stewardess geworden, stomme eikel. Ik ben boekhouder en als ik chagrijnig ben, zoals nu, dan ben ik dat! Ik doe verdomme écht werk, idioot!

Dit is een stukje uit een lang verhaal wat ik net heb getypt i.v.m. het voorgaande logje. Ik besloot het lange logje weer te wissen, want ik wil u er niet mee vermoeien. Maar om u een tipje van de sluier op te lichten, wel dit kleine citaat eruit.

Ik ken ook mijn problemen, en ze stellen misschien niks voor vergeleken bij de uwe, maar soms steken ze de kop op en dan is het even mis met mij. Heeft niks te maken met een voorjaarsdip zoals sommigen suggereerden. Bovendien, het is nog niet eens voorjaar.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

8 gedachten over “Voorjaarsdip?”

 1. Wat een interessant artikel Von!
  Jammer van het logje, maar ik begrijp wel dat je wilt voorkomen dat je eventuele bedrijfsgeheimen als Falende Managers via het web onthult 😉

  Like

 2. “…ik doe verdomme écht werk, idioot.”
  Dat vertelt mij het hele verhaal op een manier dat ik het begrijp Mack. Sterkte. En een collegiale groet van je boekhoudbroeder.

  Like

 3. quote:en ze stellen misschien niks voor vergeleken bij de uwe
  Pff, dat vind ik altijd zo’n dikke onzin. Ik denk ook wel eens bij beelden over martelingen en honger: ‘wat zit ik nou te zeuren over eenzaamheid en krakkemikkige woning’ enz. Maar tegelijkertijd realiseer ik me wel dat je alles in de juiste perspectieven moet bezien. Natuurlijk stelt je leed niets meer voor als bijv. Hans morgen ernstig ziek wordt, noem maar iets vreselijks. Maar dat maakt je ‘dagelijkse beslommeringen/problemen’ niet ineens tot iets waar je niet meer over mag klagen. Jij zit er mee en jij ervaart het momenteel als erg.
  En als het even flink mis met je is, geef daar dan ook aan toe; des te sneller is het weer voorbij. Negeren geeft enkel uitstel van executie.
  Hoe dan ook sterkte. En mannen mogen ook janken.

  Like

 4. Je bent niet de enige die met smart op beter tijden wacht, misschien helpt dat een beetje. Aan de horizon gloort hoop, alles sal reg kom. Kop op, mack!

  Like

 5. ‘Als ik godverdomme positiviteit had willen uitstralen was ik wel stewardess geworden, stomme eikel.’
  U begint een man naar mijn hart te worden.
  * rolt over vloer *
  Van het lachen!

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.