Vernederend

De dame op de foto is Sabine Schmitz. Zij is een van de snelste coureurs ter wereld en heeft de Nürburgring (Nordschleife, bijna 21km) in haar leven al zo'n 15.000 keer gereden.
Vanavond in Top Gear deed ze dat in een standaard Ford Transit. Een busje met dieselmotor. De weddenschap was dat ze dat binnen de 10 minuten moest doen. Ze haalde het niet op 8 seconden na. Dat was jammer. Maar wat wel mooi was dat ze tijdens die recordpoging mannen op snelle motoren en mannen met Porsches inhaalde.
Rij je met je dure Porsche over 's werelds één na mooiste circuit, wordt je ingehaald door een meisje in een busje. Dat moet toch onherstelbare psychologische schade aanrichten?

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

15 gedachten over “Vernederend”

 1. Tijdens mijn vakantie fietste ik een echte rode Ferrari voorbij. Dat ding stond een kwartiertje stil in een bocht met afgeslagen motor, maar inhalen is inhalen! 🙂

 2. Tijdens mijn vakantie fietste ik een echte rode Ferrari voorbij. Dat ding stond een kwartiertje stil in een bocht met afgeslagen motor, maar inhalen is inhalen! 🙂

 3. Eén keer heb ik mijn rampzalige jeugd een lift gehad van een dame, van Steenbergen naar het veer bij Anna-Jacobapolder.
  Bij De Heen ramde ze een groentewagen midscheeps. Het is een wonder (ook een zegen) dat ik nog leef.

 4. Eén keer heb ik mijn rampzalige jeugd een lift gehad van een dame, van Steenbergen naar het veer bij Anna-Jacobapolder.
  Bij De Heen ramde ze een groentewagen midscheeps. Het is een wonder (ook een zegen) dat ik nog leef.

 5. Ik kan mij enigszins voorstellen hoe die heren zich voelden. Ik had nog wel eens de onhebbelijkheid om tijdens motortoertochten met mijn BW (en later Harley) van die jongens op hun “snelle”jappen in de bochten buitenom te passeren. Hoewel zij het op de rechte stukken weer makkelijk terugwonnen (en daarvoor ook geregeld een bon incasseerden) konden ze dat meestal niet appeciëren (overigens ook een kwestie van ervaring 700.000 kilometer tegen een paar jaar 2 a 3 duizend per jaar maakt echt wel verschil) 😉

 6. Ik kan mij enigszins voorstellen hoe die heren zich voelden. Ik had nog wel eens de onhebbelijkheid om tijdens motortoertochten met mijn BW (en later Harley) van die jongens op hun “snelle”jappen in de bochten buitenom te passeren. Hoewel zij het op de rechte stukken weer makkelijk terugwonnen (en daarvoor ook geregeld een bon incasseerden) konden ze dat meestal niet appeciëren (overigens ook een kwestie van ervaring 700.000 kilometer tegen een paar jaar 2 a 3 duizend per jaar maakt echt wel verschil) 😉

 7. Ja ja, dat zal wel, met zo’n prehistorische mastodont die jappen voorbij sturen, ik wil het wel zien gebeuren!!
  @ Frans54 stuurt hoogstens van die retro easy riders voorbij, maar die worden dan ook bereden door lieden die zich nog door een Fiat Panda laten afzeiken.

 8. Ja ja, dat zal wel, met zo’n prehistorische mastodont die jappen voorbij sturen, ik wil het wel zien gebeuren!!
  @ Frans54 stuurt hoogstens van die retro easy riders voorbij, maar die worden dan ook bereden door lieden die zich nog door een Fiat Panda laten afzeiken.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s