Gewoon blijven loggen.

Ik ben dit raadsel aan het oplossen. De ene keer zie ik 13 figuurtjes en de andere keer 12. En ik snap er geen bal van. Uren heb ik er al inzitten, ik heb het al uitgetekend, maar het enige wat ik tot nu toe heb ontdekt, is dat het meest linkse mannetje de ene keer wel haar heeft en de andere keer niet. Daar schuilt volgens mij de oplossing.
Verder heb ik vanochtend in het bos wat inspiratie opgedaan voor de herfstgedichtenwedstrijd van het O.A.B.
En dat is gelukt. Ik zit helemaal in een herfstdip. Gelukkkig heb ik nog Serox zat.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

9 gedachten over “Gewoon blijven loggen.”

  1. Tsjeezus, dat je daar de tijd voor hebt.
    Enneeehhh, als ik het niet vergeet, dan zal ik de Heer de P. ook aan de links toevoegen.
    Heer de P, bij deze afgesproken.

  2. Vreselijk! Ik zit er ook maar op te turen.
    het zit hem in de bovenste mannetjes van de rijtjes van drie, als er maar 12 zijn. Het haar en de voetjes van 2 mannetjes, als het haar niet goed is van de linkse zijn de voetjes niet goed van de 13e man.
    Je weet het vast Mack, vertel! Of gaat je gedicht erover 😉

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s