Gewoon blijven loggen.

Ik ben dit raadsel aan het oplossen. De ene keer zie ik 13 figuurtjes en de andere keer 12. En ik snap er geen bal van. Uren heb ik er al inzitten, ik heb het al uitgetekend, maar het enige wat ik tot nu toe heb ontdekt, is dat het meest linkse mannetje de ene keer wel haar heeft en de andere keer niet. Daar schuilt volgens mij de oplossing.
Verder heb ik vanochtend in het bos wat inspiratie opgedaan voor de herfstgedichtenwedstrijd van het O.A.B.
En dat is gelukt. Ik zit helemaal in een herfstdip. Gelukkkig heb ik nog Serox zat.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

9 gedachten over “Gewoon blijven loggen.”

 1. Tsjeezus, dat je daar de tijd voor hebt.
  Enneeehhh, als ik het niet vergeet, dan zal ik de Heer de P. ook aan de links toevoegen.
  Heer de P, bij deze afgesproken.

  Like

 2. Vreselijk! Ik zit er ook maar op te turen.
  het zit hem in de bovenste mannetjes van de rijtjes van drie, als er maar 12 zijn. Het haar en de voetjes van 2 mannetjes, als het haar niet goed is van de linkse zijn de voetjes niet goed van de 13e man.
  Je weet het vast Mack, vertel! Of gaat je gedicht erover 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.