Hotmail

Stel, u mailt mij via het mailformulier van deze site, dan wordt die mail doorgestuurd naar mack_webbermonkeytailhotmail.com

Mackmonkeytailhotmail.com bestond al dus ik heb er webber bij gezet, enerzijds omdat webber een verwijzing naar internet in zich heeft en anderzijds omdat jullie dan allemaal denken dat ik stiekem de beroemde formule-1 coureur, Mark Webber ben.

Maar ik dwaal af. Wat ik wilde zeggen, ik lees die mails dus nooit op tijd. Want altijd als ik op hotmail kijk, is er geen e-mail, en als ik een week niet kijk, staat er daarna een e-mail van een week oud. En daar kun je dus je klok op gelijk zetten.
Het is hetzelfde als dat ik me 's avonds een keer zou insmeren met Autan, dat er dan die hele nacht, in het hele huis geen mug te vinden is.
Of dat als ik een stofzuiger van 199 euro koop, de hond ineens niet meer verhaart.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

20 gedachten over “Hotmail”

 1. Bedoel je hiermee een specifieke mailerd, mack? 😉
  (ik heb eigenlijk nooit problemen met mijn hotmail. Hij staat gekoppeld aan mijn MSN, en zo kan ik meteen zien of er nieuwe post binnen is. Idee? Of heb je geen MSN?) 8)

  Like

 2. Peng…. Je moet hem niet wijzer maken dan dat hij al is…. We hebben MSN maar daar staat mijn email aan gekoppeld… En dat wil ik graag zo houden, aangezien ik nog wel eens mail krijg..

  Like

 3. Dat doe ik ook Marloes, maar mijn hotmailadres is voor al m’n vriendjes die ik naast Mack nog heb, en daar hoeft Mack de mail niet van te lezen….

  Like

 4. Albert!! Dan moet je mij in je MSN zetten!! Je hebt mn hotmailadres wel… Kunnen we lekker geil MSN-en. Dan noem je me gewoon Joep ofzo….

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.