Ierland 2003

Omdat ik de indruk had dat een enkeling onder u Ierland wel mooi vond.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

11 gedachten over “Ierland 2003”

 1. Mijn monitor is een beetje donker ingesteld (en ik kan het verstelknopje nergens vinden) dus nu denk ik dat het de hele tijd regent in Ierland. Maar dat dacht ik van mijn eigen zeilfoto’s ook, terwijl het toch droog en zonnig was. En verder duurde het best lang om al die plaatjes in te laden. Mijn zeilfoto’s zeker ook he? ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€

 2. Ierland is prachtig. je bent er echt in het buitenland. Je verstaat er bijna geen hond.
  Wij waren ooit drie weken in County Donegal, in Burton Port, dicht bij Alt ann Chorain, Dunloe, of zoiets.
  Drie weken stortregen.

 3. @Peng. De zomer van 2003 was een erg hete zomer. Wij waren halverwege september in Ierland en hebben heel weinig regen gezien. Af en toe kon je zelfs je jas uittrekken.
  Op de foto’s kan ik niet laten zien hoe het in de pub is en hoe de mensen er zijn, want dat maakt pas echt het verschil.

 4. Ik ben zelf een aantal keren in Ierland geweest en zou er best weer eens heen willen. En die regen waar iedereen het altijd over heeft? Valt best mee, meestal komen die fronten zo snel aanstormen over de oceaan dat het ook binnen de kortste keren weer over is. En ze zorgen er wel voor dt Ierland het groene land is dat we kennen.

 5. Uhm, ik was hier in juni 2003… wel heel toevallig he? Nou moet ik die vent van mij dus nog mee zien te krijgen. En idd. toen waren er ook alleen maar stijve harken ๐Ÿ˜‰

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s