Mannetje

Zo. Dit kleine mannetje zorgde er gisteren voor dat ik drie van de vier doelpunten heb gemist door het op een krijsen te zetten. Als hij heel erg huilt lijkt het precies op het geblaat van een lammetje.
Mack (de echte) ging er van blaffen en Sophie (de poes) kwam even een nieuwsgierig kijkje nemen. Vandeweek gaf ze Hans een liefdesbeet die ze heeft moeten bekopen met een enkele reis van de trap af zonder de treden te raken.
Vannacht werd ik wakker en zag mevrouw Mack wanhopig rechtop zittend in bed met Hans tegen zich aan. Hans keek me aan en zette een brede glimlach op. Hij krijgt het lachen langzaam door.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

24 gedachten over “Mannetje”

 1. En ik had maagpijn….. En ik ben gisteren door mn rug gegaan…. Dat alles bij mekaar, plus een kind wat niet gaat slapen…. WANHOOP!!

 2. Ik heb wel eens gelezen dat de eerste lachjes schrikreacties zijn…
  @leez: ik werd vroeger ook alleen maar wakker van de hond…

 3. Maar hopen dat het vannacht beter gaat met Hans’ slaapgebeuren. De wanhoop herken ik wel van Bente. Die kon ook uren huilen (krijsen) en dan overstrekte ze ook nog.

 4. Kijk nou toch wat een klein lief nieuwsgierig hummeltje! 😀
  (vergis ik me nu of zie ik daar het begin van een ondeugende twinkeling in zijn ogen…?) 😉

 5. Oh, en wat de kat betreft, ga zo door! 😀
  (nog steeds gruwelijk allergisch voor poezebeesten is en bovendien weldoorvoede nepjagers die haar parkietje mogelijk zeeerrrr interessant zullen vinden, niet kan luchten of zien…) 😀

 6. Oh, kijk dit vind ik dan wel weer een leuke foto…..
  en verder lijkt het me duidelijk, vrouwtje moet eens door kunnen slapen, en dus ga jij er gewoon uit voor Hanzl!

 7. @Mack: Overstrekken is dat je kindje zich helemaal uitstrekt. De rug is dan hol omdat alle spieren onder spanning staan. Het voelt aan alsof je een harde plank in je armen hebt liggen.
  Het enige wat je kunt doen is proberen je kind tot rust te brengen. Maar dat is vaak eenvoudiger dan gezegt.

 8. Was het maar eenvoudiger dan gezegd *grinnik* Maarre… gewoon Mack er af en toe eens uitschoppen in de nacht (de ‘echte’ bedoel ik dan, anders wordt het wel erg sneu)

 9. @ Pauline: Heel lief dat je aan me denkt maar Mack heeft geen borstvoeding, dus dat gaat moeilijk worden…
  En wat Sophie (de kat) betreft…. Oe, wat was ik link!!! Ze zette zo haar tanden in mn lieve poedie poedie kindje… Niet hard hoor, maar dit is de eerste keer dat ik haar expres zo gegooid heb dat ze de treden niet kon raken… Kutkat

 10. @vrouwtje: Shit, inderdaad, niet aan gedacht.
  Mack zal zelf wel in de veronderstelling zijn dat ‘ie ook dat makkelijk kan!
  Nou, heel veel sterkte dan maar, ook met de kat, wat moet dat akelig zijn geweest, en nog!

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s