hoogtepunt

Een paar maanden terug zat ik op m'n werk iets met internet te zoeken en geheel bij toeval kwam ik op http://www.tiepvoud.nl. Ik zag hier iemand achter een webcam zitten en ben dat een poosje blijven volgen. Het hele begrip weblog was mij onbekend. Ik dacht nog "wat een origineel idee zeg". Inmiddels ben ik er achter dat er duizenden van die sites zijn. Toen dacht ik nog dat het vrij zeldzaam was. Tiepvoud ben ik blijven volgen, en van daaruit kwam ik weer op marnix en als je daar eenmaal bent, staan daar weer zoveel links dat je heel web-log land kunt bereiken.
Door dit een poosje te volgen en te reageren op de stukjes kreeg ik de smaak te pakken en kwam er ook achter hoe je je eigen weblog kon beginnen. Bij web-log.nl is het allemaal niet erg professioneel en erg massaal maar ik probeer er door leuke stukjes en overzichtelijkheid toch het beste van te maken.
Met als voorlopig hoogtepunt een vermelding bij een "echte"weblog : bjorn .

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

6 gedachten over “hoogtepunt”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s