commercie

Prachtig, die voetbalwedstrijd bij sbs6. Ook dat er in beeld komt hoe hard er iemand geschoten heeft. Wie wil dat nu weten?
Met tennis doen ze het ook, maar dat is omdat het anders zo'n saaie sport is om naar te kijken volgens mij.

Ik denk dat degene die het verzonnen heeft bij sbs een dik salaris krijgt, en nog erger: die meneer (waarschijnlijk een meneer) loopt ook nog erg trots te wezen op deze "verrijking" in de voetbalverslaggeving.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

4 gedachten over “commercie”

  1. Ik heb er maar met een half oog naar gekeken en dan valt die onzin niet op. Een idee misschien?
    Zo’n superwedstrijd was het ook niet trouwens

    Like

  2. Ik heb er maar met een half oog naar gekeken en dan valt die onzin niet op. Een idee misschien?
    Zo’n superwedstrijd was het ook niet trouwens

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: