Pril geluk

Ik was vroeg op omdat ik vandaag eindelijk mijn nieuwe auto kon ophalen en mijn oude nog even moest fatsoeneren voordat ik hem inleverde. Er kwam een man voorbij die met de hond van een buurvrouw liep. De man viel mij op doordat hij nogal een verlopen, armoedige kop had. Hij maakte een grapje tegen de hond die bedoeld was voor de buurvrouw die opgetogen met haar andere hond, tien meter achter hem liep. De buurvrouw liep in haar ochtend outfit en dat was geen prettig gezicht. Ik kon zo raden dat ze net seks hadden gehad.

Ze is sinds een tijdje alleen en aan het Tinderen geslagen. Ze doet niet mee in het hoogste segment van de markt. Ze is zelf ook niet aantrekkelijk, en dan bedoel ik niet alleen haar uiterlijk. Het is de manier waarop ze praat, wat ze zegt, hoe ze zich in joggingbroek op straat begeeft, hoe haar bovenkleding te klein is voor haar leeftijd zodat je een randje ziet dat je niet wilt zien, kortom, dan kom je ook bij Albert Alcohol uit.

Ach, als ze maar gelukkig zijn met elkaar. Dat zijn ze, in deze tijd die pril geluk heet.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

3 gedachten over “Pril geluk”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: