Gino

Ik ben een keer een week van slag geweest door de vermissing van twee broertjes en hun tragische einde. Ik ergerde me destijds kapot aan Facebook, waarop een aandachttrekster zei nadat de jochies dood waren gevonden: “mijn moederhart huilt.” Om twee uur later een status te plaatsen waarbij ze gezellig in de kroeg zat.

Nu is Gino dood aangetroffen. Een man van 22 is verdachte, en een bekende van de politie. Het zijn altijd bekenden van de politie. Moeten niet alle bekenden van de politie uit voorzorg worden opgesloten? Wat is dat toch met zulke lui? Wat hebben die eerder al uitgevreten dat de politie ze kent? Hoe zwart moet je ziel zijn om een negenjarig kind te vermoorden? Het kan toch niet zo zijn dat dit een hele normale jongen was die geen vlieg kwaad deed? Ik ben niet meer zo van slag als toen, waarschijnlijk omdat mijn kinderen nu ouder zijn, maar het blijft tragisch. En ik zou willen dat ik het had kunnen voorkomen. Doordat ik het had zien gebeuren of doordat ik de zwarte ziel herkend had. Ik stel me altijd voor dat ze als kind al beesten martelden, en dat hun lelijke achterbakse kop precies uitstraalt hoe slecht ze zijn. Maar controleren kun je dat nooit, omdat ze later een balkje over hun gezicht krijgen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

Eén gedachte over “Gino”

  1. Psychopaten of andersoortige sociaal gestoorden kunnen helaas vaak heel charmant en vriendelijk zijn, en op het eerste gezicht dus niet als zodanig herkenbaar. Ik heb 4 jaar in een gevangenis gewerkt en daar prik je snel door dit gedrag heen, de ware aard komt naar boven als je niet danst naar de pijpen van de sociopaat.
    Voor dit jongetje en zijn naasten gruwelijk wat er gebeurd is.

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: