De goede kant op.

Max Verstappen wint in extremis het wereldkampioenschap Formule 1. In de laatste ronde, door een onverwachte meevaller weet hij Hamilton te passeren en de eerste Nederlandse wereldkampioen ooit te worden. Ik zei het in 1994 al, Verstappen wordt wereldkampioen.

Feyenoord verspeelt twee punten, Ajax drie en net als Max weet PSV de overwinning in de slotminuut binnen te halen, ook dit viel voor mij de goede kant op. PSV neemt de koppositie over. Roger Schmidt, de trainer, heeft een dubieuze statistiek, minste overwinningen van een PSV trainer in 50 wedstrijden. Toch staat PSV bovenaan. Het spel is soms zo slecht dat ik me afvraag hoe dit mogelijk is. Het seizoen is nog lang, maar toch is even die hegemonie van Ajax doorbroken.

Alleen die ladder, die viel wel de verkeerde kant op dit weekend.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: