Madrid

Volgende week ben ik een kleine week in Madrid. Ik had gewoon in de accountancy moeten blijven, daar doen ze niet aan die fratsen. Ik heb nog geluk want het had ook Dubai kunnen worden. Wat je daar toch moet? Kamelen en geen alcohol. Je hebt toch minimaal alcohol nodig om zoiets te doorstaan? Het gaat ook echt nergens over, die zogenaamde teammeetings. Het enige waar ik het nut een beetje van inzie is dat je weet wie je collega’s zijn. Kom dan met z’n alleen naar Nederland, zou ik zeggen, maar ja, hier zijn je collega’s snel uitgekeken. En oké een ontmoeting met je collega’s mag dan nuttig zijn, maar het zou nog veel nuttiger zijn als het bedrijf eens duidelijke procedures op 1 plek zette.

Voor de vorm brengen we weer allerlei problemen mee naar de meeting, die brengen we daar dan ter tafel, vervolgens gaat er iemand nooit meer naar kijken om er zeker van te zijn dat het probleem blijft bestaan, anders heb je geen reden meer voor een volgende meeting. En we krijgen een nieuw systeem waarin straks alle problemen tot het verleden behoren. Dus dan ben je gauw uitgeluld.

Ik vind het niks allemaal, je bent vier dagen weg voor dit soort onzin, je zadelt je gezin op met stress omdat er taken overgenomen moeten worden (ik doe ook nog wel iets in huis) en zelf zit ik vier dagen eenzaam te wezen op een hotelkamer nadat ik tijdens het avondprogramma geacteerd heb dat het leuk was. Blij als het volgende week donderdagavond is.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

16 gedachten over “Madrid”

     1. In Madrid kun je overheerlijk eten.
      Veenendaal? Uhm, Veenendaal. Je bedoelt dat oord ergens halverwege tussen Arnhem en Utrecht dat voor 3/4 bestaat uit nieuwbouwwijken en bedrijfsterreinen? Nou ja, er is ook een bioscoop, geloof ik. Lekker dicht bij de snelweg. Dus daar kan je vast een hamburger of pizza krijgen. En lekker thuis in je eigen bedje slapen, natuurlijk. Goed idee!

      1. Geloof er niks van. Zullen wel weer tapa’s worden. Als we geluk hebben, anders zijn het stierenballen. Je zult me wel een boer vinden, maar ik verheug me er niet op. En hotelkamers in je eentje zijn triest.

       1. Het was mijn inlevingsvermogen dat schreef. Serieus, ik kan mij wel voorstellen dat je tegen zo’n zakenreis aanhikt. Veenendaal ken ik nauwelijks. Waarom Veenendaal, eigenlijk?

 1. Hihi. En veel jonge mensen vinden het maar wat tof en stoer als ze voor het werk naar het buitenland mogen! 🙂 Ik zelf zit er ook niet op te wachten hoor. Lekker thuis op de bank bij de familie. Op vakantie is het anders, dan mogen ze mee en heb je er daadwerkelijk nog wat aan dat je ergens anders bent.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s