Dank je wel

Wij sturen geen kerstkaarten. Da’s geen principekwestie, dat is je reinste luiheid. Van mevrouw Mack. Zelf heb ik een speciale band met kerstkaarten. Als kind was ik gek op ansichtkaarten. Ik bewaarde ze allemaal in een schoenendoos, en keek ze zo nu en dan eens door. Toen ik voor het eerst op mezelf woonde, kreeg ik er niet meer zoveel, en om het toch nog wat te laten lijken, hing ik de kaarten van het jaar ervoor op.

Ik heb dat zo vaak verteld dat ik niet meer weet of het echt waar is, of dat ik een mooi verhaal vertelde. Feit is wel dat ik gisteren een kaartje kreeg dat aan Mack was gericht, en die vind ik de leukste. Met een compliment voor mijn weblog. En dan weet je weer waar je het voor doet.

Fijne Kerstdagen allemaal.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “Dank je wel”

 1. Geen luiheid dat ik niets stuur, maar ik vond het altijd van de gekke, dat ik van iedereen op de school waar ik werkte, een kerstkaart in mijn postvakje vond, terwijl je de laatste schooldag iedereen fijne dagen wenste. Ben er nooit aan begonnen en houd het zo.
  Zo zie je ook alle buren rondhollen en kerstkaarten in de brievenbussen stoppen. En dat in de 21 jaar dat we hier wonen. Elk jaar ben ik benieuwd of wij ze nog krijgen.
  Rijnstate had voor ons ook een feestelijk bericht. Mijn partner heeft slokdarmkanker.
  Toch wens ik jullie prettige dagen toe. Wij maken er ook wel wat van.
  En hoe komen ze aan het adres van Mack? Of strooi je dat rond als een subtiele hint?

  Like

  1. Oh wat erg. Had mijn vader ook. Gelukkig zijn de medici 30 jaar verder en kunnen ze wellicht meer voor je man doen. Sterkte.

   Als je gewoon Mack in Vaassen stuurt, komt het wel aan. 😉 Nee dit was Jolie, die is hier wel eens geweest.

   Geliked door 1 persoon

 2. 🙂 Wensen rondsturen vind ik wel een leuke traditie. Bovendien zijn E. en ik allebei eigenlijk zo introvert, dat het voor véél te veel mensen het enige is dat ze in een jaar van ons vernemen 😉 Ik kan me elk jaar voornemen dat ‘in het nieuwe jaar toch ns te veranderen’ en eindig elk jaar tòch weer met wenskaartensturen 😉

  (En heel veel sterkte Fien!)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: