Het huis in de zon


Een mooi nummer vind ik, en een van de mooiste voorbeelden van een lied waaraan je, zonder dat je het weet, kan horen dat het door Frank Boeijen is geschreven, ook al werd het vertolkt door Rob de Nijs. Knap vind ik dat, als een artiest zo’n eigen stijl heeft dat zijn muziek als een handschrift is te herkennen. Als je het nummer even tot je door laat dringen, is het net of je Frank op de achtergrond hoort. Het Goede Doel kan het ook, getuige “Een Eigen Huis” van René Froger. Ook daar hoor je duidelijk dat geschreven is door de mannen van Het Goede Doel. U weet vast ook nog wel een paar voorbeelden.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s