Drie latjes.

Ik ben aan het klussen. Dat is echt een hele rare uitspraak uit mijn mond, want dan klinkt het alsof je het ook echt kunt. En ik kan het niet. Ik ben dus een beetje aan het aanrommelen op de kinderkamers, dat klinkt meer in verhouding met de werkelijkheid. Maar, ik ging even naar de bouwmarkt en ik zag mooie latjes voor aan de muur. Ik dacht, daar neem ik er drie van, want ik hoef niet te meten, een echte klusser doet zoiets op gevoel. Dus nu heb ik drie latjes waar ik niks mee kan. Iemand interesse in drie latjes?

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

13 gedachten over “Drie latjes.”

  1. Maar heel vreemd. In de bouwmarkt pasten ze precies, eenmaal thuis zijn ze van vorm veranderd en zijn het een soort gootjes geworden. Maar de kamer van Hans is zo goed als klaar. Vandaag verder in die van Tammar.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s