The handyman can.

Volgens mij heb ik het voor elkaar. Mijn vrouw is eindelijk trots op mij. Normaal deed ik alleen de vanzelfsprekende dingen, zoals ’s avonds de deuren op slot doen en ’s ochtends de krant van de mat pakken, maar nu ben ik twee weken in de weer geweest op de kinderkamers. Het resultaat mag er best zijn. Goed, we hebben een behanger ingehuurd en mijn schoonvader bood zich spontaan aan om een bed en een kast in elkaar te zetten, maar die pop heb ik wel zelf in die pose gezet. Dat is dus niet Tammar. En die kale is niet mijn schoonvader.


Zie mij eens in de weer met mijn nieuwe waterpas!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

25 gedachten over “The handyman can.”

 1. Wat heerlijk een rolluik met een raam dat naar binnen open gaat. Bij ons gaat ie naar buiten open en dat kan dus maar een klein stukje.
  Leuk behangetje!
  Ik ben benieuwd wanneer Hans voor het eerst z’n hoofd stoot aan die plankjes.
  Maar verder: petje af!

  Like

 2. Maar begrijp ik het nou goed? Ben jij als man met twee linker handen aan het controleren of die knappe en zeer handige behanger van Mellody het behang wel goed heeft gehangen?

  Like

 3. Ja, dat vroeg Yukiko zich dus ook al af. Nou ja, het zal een vrouwendingetje zijn dan. 😉 Wat ik daar doe is boorgaatjes aftekenen voor vier haakjes (in de vorm van hondenstaarten). Deze waterpas heeft een centimeter, dus je kunt heel makkelijk aftekenen.

  Like

 4. Ik vind dat je die witte eraf moet halen en zwarte erop moet zetten. Zelfde lengte. Gaatjes en pluggen zijn er immers al………………….Toch?
  Ojee, je hebt toch wel pluggen gebruikt?
  Je hebt ze toch wel aan de muur geschroeft en niet gelijmt?
  Begin me een beetje zorgen te maken.

  ps. leuk, zo’n waterpas hoor maar waarom gebruik je niet gewoon een leveldrill? Gaat veul sneller.

  Like

 5. Fientje, dat is het zeker. En het lollige is dat ik dat woord verzonnen had om bovenstaande reactie van Maurice uit te lokken. En zo’n ding bestaat ook nog!!!!
  Wilde er nog van maken: een boormachine met ingebouwde waterpas en een 40 inch dubbele boorkop waarmee je 2 gaatjes tegelijk kunt boren.

  Whoehahaha, wat is het leven toch hilarisch.

  Like

 6. Ik ben het voor het eerst (en laatst) met Herrn von Bloghausen eens. Zwarte dingen zijn vast mooier. Niet de dragers maar die dingen die aan de muur geschroefd zitten. Maar ach, aan wit ben je ook zo gewend. Mijn UFO veranderde niet van vorm, hoe kom je daar nou weer bij?

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.