Doe iets

Doe iets, zong Frank Boeijen vanochtend toen ik naar de stort reed. Het is zo’n brave huisvadersklus, naar de stort rijden op zaterdag. Zeker als je met een gezinsauto gaat. Maar wat niemand aan mij ziet is waar ik aan denk. Een rode Alfa Romeo Giulietta. De meest verleidelijke auto van het moment. Ik kijk op de site en ik laat mij gek maken. Wat zou Frank er van vinden?

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

21 gedachten over “Doe iets”

 1. Je gek laten maken op een autosite vind ik meer iets voor brave huisvaders dan naar de stort rijden op zaterdag. Wat Frank er van vindt weet ik niet, ben zijn telefoonnummer kwijt, dus kan het ook niet vragen voor je.

  Oh wacht, hij zit op twitter, misschien moet je dan toch maar eens een account aanmaken, al was het maar voor al je vragen?

 2. Ja, als je nieuwe baan het financieel toelaat vind ik dat-ie er weer moet komen. een autoliefhebber in een Nissan gezinscontainer gaat in tegen de Universele rechten van de Mens.

 3. Heb je de race niet even opgenomen? Kun je je twee uur lang een coureur wanen.
  Hier was de zondagmorgen wat minder. Ik had vergeten dat het ingepland stond, dus heb ik gisteravond de stroom uitgeschakeld. Nu moet hij wachten tot vanmiddag.

 4. Rectificatie!. Ook al schakel je de stroom uit, het wordt gewoon opgenomen, bij KPN digitaal.
  Dus iemand zit nu zeer tevreden met de koptelefoon op, afgesloten van de wereld. Ik weet al wie gewonnen heeft, maar mag dat niet zeggen,

 5. Jaaaaaahooooooor…. WEER dat geseyck met de Gravatar-Login… Tot wel 2 x toe!!!!! ook NA inloggen.. Blijk ik óók nog apart bij WP te moeten inloggen.. ;-( Maar deze keer had ik mn reaxie gesaved 😉

  Prachtige wagen Mack (of hoe was het ook weer, mocht een mens nu geen ‘wagen’ zeggen en wel ‘auto’ of andersom? Enfin, auto-netiquette was niet mijn sterkste kant;)) Kun je daarmee niet ook vuil naar de vuilstort brengen? Met E.’s Honda civic wel en die is vast niet kleiner http://jandm.mysites.nl/mypages/jandm/193410.html
  (Of misschien mis ik de clue ;-))

 6. Deze weer wel, dus mocht je mn andere reaxie nog willen hebben 😉 die staat in het Bestand op mn computer waar ik Anno Nu mn reaxies voor je Blog moet saven… (grrrrr….. ;))

 7. @mack, mijn afwezigheid heeft alles te maken met tijdgebrek en niets met de lengte van jouw schrijfwaanzin of met gebrek aan sympathie voor jou en jouw naasten. Vandaag was ik vroeg wakker en had ik iets meer tijd.

 8. Hallo Leez! Hoe is het met jou dan?

  Eva, hij was zo voor de hand liggend, maar ik had er niet aan gedacht. Ik vind hem eigenlijk wel leuk.

  Jolie: wat een gezeur met die reacties. Die ene reactie werd als spam bestempeld, het moet ook niet gekker worden.

  Irene: jij bent toch ook bereid een fortuin neer te leggen voor een Audi? Of zijn die soms niet van blik?

  Yukiko: Als ik het geweten had, had ik een wat langer logje geschreven. 😉

 9. @Mack, ik heb de rest ook gelezen hoor, van wat je afgelopen dagen had geschreven, maar alleen hier gereageerd, maar ik wil best op oude berichten reageren hoor als jou dat pleziert.

 10. Nou, ik ga niet zeggen dat het niet belangrijk is. Natuurlijk zijn er dingen die belangrijker zijn, maar ik voelde me toch altijd wel erg blij met mijn zescilinder Alfa.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s