Trick or treat

Ik heb het programma nooit gezien, ik werd er op geattendeerd in DWDD, het zijn Belgen en het kan echt niet wat ze hier doen. “Zonde van de zendtijd” gaat vér over de grens. Maar ik lag wel dubbel om die laatste. En ach, als het in het Vlaams verteld wordt, krijgt het gelijk iets onschuldigs. http://blog.infocaris.net/2011/10/trick-or-treat-update.html

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

4 gedachten over “Trick or treat”

  1. Je zou mensen een hartverlamming bezorgen, maar ik vind ze wel heel komisch. Zijn dit dezelfden die toen dat Belgische mobiele telefonie bedrijf op de hak heeft genomen door een container voor de oprit te plaatsen en vervolgens telefoontjes met ze te plegen in de trant zoals dat Call center het met klanten deed?

  2. @Margo: dat weet ik niet, maar die was ook hilarisch.

    @Mellody: Volgens mij is die laatste niet echt, wordt er slechts de suggestie gewekt. Die vond ik juist het beste.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s