De 17 van DWDD (1)

Aan Bjorn de eer het spit af te bijten. Een korte introductie van Bjorn: Ergens in 2003 kwam ik geheel toevallig op zijn weblog en ik was gelijk gefascineerd door het webloggen. Ik zei tegen een collega: “moet je nou kijken, hier schrijft iemand gewoon over zichzelf op internet en hij heeft er nog een webcam bij ook!” Dagelijks keek ik even op zijn weblog en een paar maanden later begon ik zelf. Verder blogt Bjorn te weinig en twittert hij te veel maar ik ben blij dat hij meedoet aan deze verkiezing.

Wie hij eruit gooit: Jos Verstappen. Dit tot groot verdriet van mijzelf omdat Jos Nederlands beste F1 coureur tot nu toe was. Hij maakte mijn wereld in elk geval stukken mooier in de jaren 90. Bjorn zelf vindt dat Jos alleen dwars was in de grindbak. (dwars is een eigenschap waarvan DWDD vindt dat de genomineerde die moet hebben. En misschien is dat ook wel zo) Jos was in elk geval dwars en hij ging dwars in de bocht. Dag Jos, misschien tot snel.

Wie hij toevoegt: Erik Hazelhoff Roelfzema. Ofwel de soldaat van Oranje. Een dapper verzetsstrijder die zeker in de lijst hoort omdat dankzij o.a. het verzet Nederland bevrijd werd van de Duitse bezetter. Waarvoor dank. De enige echte held van Nederland, aldus Bjorn. Welkom Erik.

Morgen is de beurt aan Eva.

Wilt u ook een beurt en staat u niet in mijn linklijst, maak het dan kenbaar in de reacties of stuur mij een mailtje.

De lijst is te zien rechtsonder buiten beeld. Even scrollen.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

One thought on “De 17 van DWDD (1)”

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s