De crisis

Het importeren van mijn oude weblog gaat niet zo gladjes. Elke keer importeert hij maar een paar maanden en bij september 2008 wilde hij helemaal niet meer verder. Nu ben ik niet voor een gat te vangen, dus ik knipte gewoon mijn importbestand in tweeën. Wel op de kniplijn knippen, anders gaat het fout. Inmiddels zit ik al bij april 2008. Het gaat langzaam, maar gestaag.

Uiteraard ligt dit aan web-log en niet aan wordpress, want aan wordpress kan helemaal niks liggen, heb ik begrepen. En aan weblog ligt alles. Zoveel is duidelijk.

Ondanks dat geen hond meer de archieven leest, vind ik het toch belangrijk om te hebben. Ik lees er zelf nog wel graag in, zeker als ik niks te doen heb, en ik vind dat er mooie logjes in staan.  En als de kinderen zich later eens afvragen waarom hun vader is zoals hij is, dan kunnen ze precies nazoeken waar het fout ging. Maar ik wil dat archief natuurlijk ook hebben omdat ik niet als een amateurtje wil overkomen. Het gaat hier wel om iemand die in 2004 al begonnen is met loggen. Nog voor de economische crisis. Want dat is me allang duidelijk. Dat er later bij gebrek aan oorlog gesproken gaat worden over voor en na de crisis. Weet je nog, de crisis van 2007-2012?  Want ja, we zijn er bijna doorheen. Even volhouden nog. En aandelen kopen. Je moet kopen als het bloed door de straten vloeit. Ik doe het zelf niet, maar dat is het kenmerk van een goede verkoper, een produkt aanprijzen wat hij zelf niet zou willen hebben. Tenminste niet voor de prijs die hij biedt.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

16 gedachten over “De crisis”

 1. Ik heb dus hetzelfde probleem, maar ik kan in mijn bestand niet knippen, want ik kan ‘m nergens in openen. Ik kom niet verder dan januari 2008.

  Like

   1. Ik heb twee soorten bestanden, de ander kan ik wel openen, maar ik ben inmiddels al tot oktober 2005, whoei! dus nog niet hoeven knippen. Dat laatste jaar lukt ook vast nog wel.

    Like

 2. Roze is oorspronkelijk een jongenskleur en lichtblauw een meisjeskleur, wist je dat?

  Rood was altijd een mannelijke kleur, want: vurig, dynamisch en gevaarlijk, en roze is afgezwakt rood, vandaar. Blauw is een rustige kleur en aangezien het altijd vrouwen hun plicht was om hun kop te houden was die kleur gereserveerd voor de meisjes.

  Tegenwoordig zijn roze en rood inderdaad vrouwelijk, namelijk sinds we hebben ontdekt waar de dynamiek en het gevaar werkelijk huizen.

  Like

 3. Jammer dat het niet lukt, kan het niet zo zijn dat het een timeout van de server bij Word Press is… want die krijgt de laatste paar weken natuurlijk wel veel van dit soort verzoeken te verwerken…

  Like

 4. Het valt me nu pas op dat het roze is, nou ja, past goed bij je kappersimago.

  Ik zie dat jij ook al tot 2005 bent gekomen, ik hoef nog maar tweeëneenhalve maand en dan heb ik alles compleet, moet lukken.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: