Een mijlpaal in een kinderleven.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

12 gedachten over “Een mijlpaal in een kinderleven.”

  1. Die een na laatste is inderdaad uiterst dramatisch.
    Goed hoor Hans! Jij kan nu tenminste gerust uit rubberbootjes vallen van de zomer.

  2. Zijn eerste diploma! Trots!! Gefeliciteerd Hans en ook pa en ma want ook de ouders verdienen een medaille voor het vele brengen op tijden dat ze liever uitsliepen, en het verdragen van de hitte in het zwembad en de chloorlucht! Ik heb het drie keer meegemaakt, zelf heb ik geen enkel (zwem) diploma. Nu nog de zwarte band! šŸ™‚

  3. Heb je die film ‘Het water'(?) van Bert Haanstra (?) wel eens gezien? Daarin een prachtige scene van een jongetje dat niet onder het koord in het zwembad door durft.
    Hier issie:

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s