Bezeten

Ik heb twee hele lieve kindertjes. Het zijn schatten. Hoe het is als ze 16 zijn weet ik niet, maar nu is dat zo. Zulke kindertjes moeten naar mijn mening beschermd worden tegen het kwaad, al is dat hun eigen moeder. Want moeder is bezeten. Anders kan ik het niet noemen. Zij heeft een foto gezien waarvan ze helemaal weg is. En nu vroeg ze aan mij of ik er moeite mee had als ze die op canvas bestelde. En niet dat ik hier de baas ben, maar soms moet je als man doen wat een man moet doen. En dat is je gezin beschermen. En nu is zo’n soms. Ik kom ernstig in opstand tegen het ophangen in ons huis van deze foto. Al is het in de kruipruimte. De kinderen, en niet in de laatste plaats ikzelf krijgen er nachtmerries van. Wat? Ik besprenkel me nu al met wijwater als ik in Linda’s buurt kom. Dat het alleen al in haar opkomt zeg! Vannacht had ik mijn eerste nachtveulen al. (ze zijn over het algemeen vrij mild) En dan hangt die foto er nog niet eens!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Bezeten”

 1. En die prachtige foto naast je tekst, hebben jullie die al op canvas? Of is dat veel te “burgerlijk”, om maar eens een platgetreden woord in de mond te nemen.
  Misschien moet je wat meer naar CSI en Bones enzo (Animal Planet ;-)) kijken, dan wennen zulke beelden 😉

  Like

 2. Canvas vervlakt de boel aardig hoor, dus het zal wel meevallen, maar ik zou ook liever iets fleurigers uitzoeken. Kinderen aan de muur hangen heb ik ook nog nooit gedaan, hoewel het wel een erg leuke foto is van die twee 😉

  Like

 3. Mensen mensen, doe toch niet zo bekrompen zeg! Dit is kunst!
  Maar ik laat de canvas in de verpakking zitten, voor als ik weer op mezelf ga wonen 😉

  Like

 4. @Frankie: het wordt tijd dat wij elkaar eens gaan ontmoeten… Ik vind het een geniaal idee. Ik weet namelijk al dat de kinderen het niet eng vinden. Alleen Mack is bang…

  Like

 5. Ik dacht even dat het om bijgaande foto van de kinderen ging. Bevooroordeeld en onnadenkend als ik ben, dacht ik” wat is er mis mee?” Maar het is me duidelijk. Mack, mijn lieve man is hardrocker van huis uit en ziet het liefst ons hele huis vol met schedels. Kunnen we een stichting oprichten?

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: