We beginnen met een writersblock

Zo. Ik was altijd al gek van Elvis. Die zette ook z’n eigen dood in scène en leeft nu een teruggetrokken leven op Hawaï. Wat dat betreft doe ik dat toch wel weer mooi, al zeg ik het zelf. Maar goed, er zijn nu genoeg woorden aan vuil gemaakt, we moeten weer verder.

Maar nu ben ik gaar van allerlei virtuele aanpassingen dus het begint hier met een writersblock. Heeft u dat ooit ergens eerder gezien, een weblog dat begint met een writersblock? Nee he? Ze moeten gewoon niet zeggen dat boekhouders saai zijn, want dat is gewoon niet zo. Als je blij de wereld in kijkt, dan ben je nooit saai.

buiten

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

14 gedachten over “We beginnen met een writersblock”

  1. Zo is het maar net. Intussen kun je gewoon wat aan de look and feel van dit weblog sleutelen. Nieuwe foto’s in de linkerkolom enzo, een andere achtergrond, beter font etc.

  2. Ik vind alles prima, maar van dat Morriezz moet je echt af, of zit je in een midlifecrisis? (er zijn tal van andere mogelijkheden als het gaat om schuilnamen)

  3. Crisis? Hoe kun je dat nou zeggen met twee van die prachtige kinderen en leuke vrouw! Foei, mondje spelen met zeep. Of handen, in dit geval, maar da’s minder spectaculair.

  4. Als iedereen gezellig weer langs is gekomen is het als vanouds en is dat writers block, voor zover het al bestond, ook weer weg! Wat wordt die meid toch groot joh!

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s