Gooi het maar weg.

Ik heb een paar boxen gekocht op Marktplaats. De verkoper wilde er € 10 voor hebben en dat heb ik ook geboden want ik vind het een beetje sneu om dan € 8 te gaan bieden en dan het verschil moeten gaan delen om dan op € 9 uit te komen. In die onderhandelingstijd kan ik zoveel nuttige andere dingen doen.

Boxen is trouwens een overclassificatie. Luidsprekertjes is beter. Maar dat komt zo. Er staat hier op zolder al sinds ik hier woon een platenspeler werkloos stof te vangen. Hetzelfde geldt voor een versterker. En aangezien ik geen idee heb van wat er met digitale muziek allemaal kan, behalve dan youtube want daar ben ik expert in, dacht ik dat het wel weer eens leuk zou zijn om de boel aan te sluiten.

En nu luister ik naar een elpee van Linda, Genesis, invisible touch. Maar dat kan niks zijn want Peter Gabriël is er niet meer bij. Maar desondanks klinkt het toch leuk. En nu even stil, want nu begint "throwing it all away". Moet je goed luisteren…Phil Collins zingt steeds diarree.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

21 gedachten over “Gooi het maar weg.”

  1. @Mellody: leuk geprobeerd hoor, maar de titel gaat over een vrouw waarvan HET LIJKT dat ze een onzichtbare aanraking kan geven. (vrije vertaling…)
    Dusssss.. Ja, mooie titel!! 😉

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.