Strijdbaar

Waar is potverdorie Geert Wilders nu je hem nodig hebt? Normaal weet hij altijd precies wat te doen tegen ongewenste bedreigingen, maar nu ons land overspoeld dreigt te worden door piepkleine immigranten uit Mexico hoor ik helemaal niks! Wat moeten we doen, Geert? Wat is de oplossing tegen een onzichtbare kindermoordenaar? Waarom roep je niet dat het allemaal een verzinsel is van de pharmaceutische industrie omdat ze anders dreigen te blijven zitten met een miljard kilo antigif? Want dan kan ik weer rustig slapen, Geert.

Nee, ik vind het maar niks, die berichten in de krant. Nu weer een zestienjarig meisje dat het loodje heeft gelegd. Als het niet in de krant stond, dan was er niks aan de hand geweest. Nu wel, nu staan we op de rand van de ondergang. Alsof de Duitsers op het punt staan ons land te bezetten. De Maya's voorspelden het al, het einde der tijden in 2012. Nou ja, bijna goed. Er is één ding wat mij altijd helpt als ik een angstdroom heb. Ik stop met rennen, neem een vechthouding aan en schreeuw tegen de monsters dat ze weg moeten gaan. Negen van de tien keer bieden ze dan hun excuses aan en zeggen me dat ze het zo niet bedoeld hadden.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

10 gedachten over “Strijdbaar”

 1. En nog een troost: het einde der tijden is met tweehonderd jaar uitgesteld vanwege een rekenfout die aan de aanvankelijke prognose ten grondslag lag. Dat moet je weer iets op de been helpen.

  Like

 2. Ik vind het ook eng. Ik sta over het algemeen heel relaxed tegenover zulke dingen. Ast komt dan komtut, doe je niks aan. Maar een meisje van veertien overleden en nu een van zestien. En mijn eigen dertienjarig meisje ligt vandaag ziek in bed. Ik ben toch iets minder relaxed dan anders.

  Like

 3. Ik krijg het ook een beetje benauwd!
  Echter, 2 weken terug kreeg mijn zus te horen dat ze de mexicaanse griep zou hebben (niet naar het gezondheidscentrum!!! werd haar uitdrukkelijk verteld) en ze was met een paar dagen al weer redelijk op de been!
  Nu is haar dochter ziek en heeft ze gebeld en kreeg weer te horen; Mexicaanse griep, niet naar buiten en zeker niet naar het gezondheidscentrum komen!!
  Nu rijst bij mij het vermoeden dat ze wel heel makkelijk roepen dat het de Mexicaanse griep is, alhoewel ik geloof dat mijn nichtje wel echt griep heeft (als ik de symtomen van zus hoor!).

  Like

 4. Gelukkig wordt de Achterhoek altijd met alles overgeslagen.
  En waarom zouden de Duitsers ons land weer bezetten? Volgens Geert is het Turkije, Marokko, Somalië, Ghana, en nog wat andere volkeren.

  Like

 5. Ik sluit mij voorlopig wel even op in mijn kamer. Was ik toch al van plan maar nu ben ik het nog harder van plan. En dan doe ik zo af en toe mijn raam open om te luchten maar niet te vaak.. You never know wat er hier naar binnen komt zweven.

  Like

 6. Mack, als je bang bent voor alle gevaar dat voor je kinderen op de loer ligt, sluit ze dan op in een kamer, want zodra ze naar buiten stappen kunnen ze worden overreden door bussen, kunnen ze gekidnapt of erger worden, kunnen ze in de sloot vallen, uitglijden, enzovoort. Dit om je maar even gerust te stellen.

  Like

 7. En nu bleek het helemaal geen griep te zijn waar het meisje aan overleed. Ze werd ‘gewoon’ zondag ziek en overleed maandag, en waaraan weten we niet.
  Is dat nu enger of minder eng? Brrr.
  Ik ben het ook met Richard eens; lucide dromen zijn geweldig! 🙂

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: