Wordt gevolgd…

Behalve voordelen zitten er aan het hebben van een relatie ook nadelen. Je vrouw kent je vreemde gewoontes door en door, en iets stiekem doen is er niet meer bij. Bijvoorbeeld: in het verkeer ben ik een autostalker. Ik stalk graag mooie auto's. En als ik er dan eentje zie, probeer ik er onopvallend bij te komen en er achter te gaan hangen. Een Porsche 911 bijvoorbeeld, ik mag daar graag achterhangen. Gewoon een beetje dagdromen achter zo'n auto. En als-ie iets harder rijdt dan toegestaan, dan rij je daar onopvallend iets harder dan toegestaan achteraan. Mevrouw Mack vindt het kinderachtig en verpest dit feestje steevast doordat ik dan naast me hoor: tt…hoohh. En dan heeft ze me dus door. In files flik ik het ook altijd. Beter in de file achter een mooie auto dan achter iets met tdi als typeaanduiding. Maar dan heb je altijd weer van die eikels die ineens tussen mij en de mooie auto gaan rijden. Opzouten volgeikel, zoek je eigen mooie auto. Deze wordt al gevolgd…

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “Wordt gevolgd…”

 1. In files zit ik steevast achter bestelwagens, vrachtauto’s of debiel hoge SUV’s.
  Laatst passeerde ik wel in één verzengende acceleratie van de Peugeot 1.4 (doch slechts 750 kilo wegende) op de invoegstrook twéé Volvo’s met caravan.

  Like

 2. Dat heb ik met hondsbrutale pubertjes op fietsen. Dat ik daar achter ga hangen. Die moeten andere weggebruikers ook niet van mij inpikken.

  Like

 3. @Frankie: is dat geen idee voor een TV-programma? ‘Fietspadmisbruikers’. En dat jij dan irritante gastjes aan hun oor de stoep op trekt en ze even te woord staat.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.