Buitenlandse zakenreis

Morgen vertrek ik vanwege mijn werk naar het buitenland. Wieringerwerf. Ergens in Noorwegen ligt dat. Volgens de routeplanner die ik heb uitgedraaid, ga ik er twee uur en 14 minuten over doen. Nou, dat zullen we nog wel eens zien. Ten eerste heb ik die hele routeplanner niet nodig want ik oriënteer mij altijd op de zon, en ten tweede krijg ik een V8 met Tom² mee om het leed te verzachten. Vroeger had ik het geweldig gevonden, zo'n auto rijden en waarschijnlijk had ik er een moord voor gepleegd (en het lijk in zo'n watertje bij een oprit van een snelweg gedumpt) maar dat was in de tijd dat ik zelf nog Fiat Panda reed. Met een Alfa Romeo heb je die behoefte niet meer zo omdat je nu weet hoe echt autorijden voelt.

Ja, kommaar kommaar kommaar!!

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Buitenlandse zakenreis”

 1. Zo’n routeplanner; ik krijg er toch steeds weer een rijlesgevoel van. “Bij de volgende kruising linksaf”, net als je rij-instructeur vroeger. Het gaat er onvermijdelijk van komen dat die dingen ook ingrepen gaan doen, in de toekomst. in BMW’s bestuurt het navigatiesysteem al je meedraaiende koplampen, dat is het begin van het einde van autorijden zoals wij het nog kennen.

  Like

 2. 2uur14 over 140km filevrije N-wegen. Zit daar nog een verplichte rustpauze in of zo? Verder heb je geen TomTom nodig. Het lastigste deel is door de ‘Elspeter struiken’ naar De Beek waar je de N302 tot net na Thérèse en Kwaster moet uitrijden om daar aansluitend de N240 tot op de Werf van Wieringen te komen. Een beetje BHC’er komt zelfs met een Romeo V3,5 wel heelhuids door die struiken lijkt me. 🙂

  Like

 3. ‘De Elspeter struiken’. Tjee, dat klinkt gevaarlijker dan ik me zijn reis had voorgesteld. Een soort van Bermuda driehoek. Toch? Mack heeft trouwens nog niets teruggezegd vandaag.

  Like

 4. Fazantstraat? Laan van Fasna uit rijden. Bij stoplichten rechtdoor, 1e links en weer de 1e links. Daar doe je geen 2 uur en 14 minuten over 😉

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.