Slaapgebrek


Door het aanhoudende slaapgebrek is het soms best lastig het overzicht te bewaren. Laat staan een logje te schrijven. Dat lukt niet meer. Leek het gisteren nog de goede kant op te gaan met mevrouw Mack, (kun je gelijk zien aan de toon van mijn logje van gisteren) vandaag was het weer hopeloos. Jankend. Ziet het even niet meer zitten van moeheid en heeft niet meer in de gaten dat ze gewoon ziek is en dat daar de ellende uit voortkomt.

Gelukkig werkt het bij ons zo: stort de één in, is de ander paraat voor twee. (ik dus) Toch hoop ik dat ik vannacht ook weer een klein beetje slaap want ook voor een boekhoudcommando komt er een keer een punt dat hij wallen onder z'n ogen krijgt.

Positief aan vanavond: Tammar heeft vanavond voor het eerst overduidelijk naar mij gelachen. Naar iedereen doet ze het al een week of drie, mij keek ze alleen maar een beetje verwonderd aan. Elke keer als mevrouw Mack mij riep omdat ze lachte, hield ze snel op als ik keek. Tot vanavond dan. Wat een knappe glimlach. Potverdorie, daar krijgt Rabia nog een zware dobber aan.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

23 gedachten over “Slaapgebrek”

 1. Nou idd! Laatst had je op je blog een foto van Linda en Hans, daardoor had ik het idee dat ze sprekend Linda is. Guitige koppies in ieder geval 😉
  Lijkt me trouwens geweldig om bepaalde trekken van jezelf terug te zien in je kinderen.

  Like

 2. Beterschap voor je lieve vrouw. En wees maar trots op je lieve dochter. Alle goede dingen komen langzaam, dat zie je aan dat lachje.

  Like

 3. Maar ga dan ook eens wat eerder naar bed! Laat de weblog even wat het is en kruip om half negen je nest in! Al die logjes na middernacht?
  (wil me nergens mee bemoeien hoor, maar ik doe het graag)

  Like

 4. @Eva: Het lijkt wel of je tegen je man praat. Die hoorde ik laatst ook al klagen dat hij eerder naar bed moest van je. Zo werkt het niet bij mannen hoor. Als ik eerder naar bed ga, lig ik gewoon wakker totdat het een fatsoenlijke bedtijd is, en bovendien word ik dan midden in de nacht wakker omdat mijn lichaam denkt: Hee, die is eerder naar bed gegaan, ik maak hem ook eerder wakker.
  (Vind je mij niet ontzettend wakker na opnieuw een nacht van 4,5 uur?)

  Like

 5. Wil je echt zeggen dat zo’n lief onschuldig koppie jullie op dit moment zoveel slaapgebrek bezorgd? ’t is wat. STERKTE en BETERschap met hoofdletters!!

  Like

 6. Maar, wat er ook allemaal aan buikloop door het huis wandelt… je dochter komt niks te kort, getuige haar gezonde bolle wangetjes, de door jou beschreven lach en de door jou beschreven toewijding (van jullie beiden, gezien het feit dat Linda de handdoek nog niet in de ring heeft gegooid v.w.b. de borstvoeding en jouw nachtwakes).
  En ik snap dat je het niet zomaar doet, maar waarom niet een keertje gebruik maken van de geboden hulp van bijv. Mell? Misschien kan ze voor een keertje van bijv. 21 uur tot 01 uur bij jullie komen. Voor haar redelijk menselijke tijden, en jij hebt in ieder geval vier uurtjes slaap (is beter dan niks).
  Ik wil ook best een keer een weekendje komen, maar dan heb ik wel een logeerplek nodig (voor het geval dat Tammar per ongeluk toch slaapt) en ik kan pas op zijn vroegst a.s. weekend. Ik vrees dat je voor die tijd al ter aarde bent gestort.

  Like

 7. Hmm bij nader inzien kan ik, als het echt zou moeten ook wel zondag op maandag (zeg ik zo even zonder overleg hier te hebben gepleegd).

  Like

 8. @Yukiko: Tammar ziet er inderdaad heel goed uit, vinden wij ook, en ook wel eens leuk dat je dat zegt van Linda en die handdoek in de ring. Zal ze zelf ook leuk vinden om te lezen.
  En wat dat aanbod betreft: Super natuurlijk, maar ik ga er vanuit dat als ze de buikloop te boven is, dat het hier weer wat rustiger wordt. Maar misschien maandag zodat ik niet vervroegd van mijn werk hoef te komen als er wat is? Ik zal het straks eens voorleggen als ze wakker is.

  Like

 9. @Yukiko: Wat een verademing! Heerlijk, eens zo’n opmerking..
  (gezien het feit dat Linda de handdoek nog niet in de ring heeft gegooid v.w.b. de borstvoeding)
  Ik hoor al een par weken, en vooral de afgelopen week, niets anders dan:
  Ja.. tis dat je borstvoeding geeft, anders kon ik haar een nachtje meenemen…
  Of
  Stop toch met borstvoeding, ga aan de flesvoeding! Dan kan je man het eens overnemen…
  Ze zullen het allemaal goed bedoelen maar ik vind het dood doeners..
  Ik geef nou eenmaal borstvoeding. Leg je erbij neer. Als het niet zou gaan, dan zou ik over gaan op flesvoeding, ik ben echt niet zo’n moeder die op haar kop gaat staan om borstvoeding te geven. Maar het gaat weer net zo makkelijk als met Hans dus waarom zou ik stoppen? Ja, moeheid, alsof ik dat anders niet zou hebben..
  Fijn, eindelijk eens zo’n reactie ja. En voor jullie informatie, ik heb al zeven uur niet op de wc gezeten. En ik liet net een wind, zonder land! Hahahaha. Dat was de afgelopen dagen een risicovolle onderneming…
  Het ziet er naar uit dat het de goeie kant uitgaat…

  Like

 10. Beterschap en goede nachtrust voor de hele familie Mack (iedereen is veel te produktief geweest de afgelopen week dus ik kan niet op alle afzonderlijke logs reageren, heb ze echter wel gelezen en hoop dat je collegae snel van die bruine opgeschilderd ogen verlost zijn)

  Like

 11. Fijn te horen dat het weer wat beter gaat. Vond het eigenlijk wel een beetje verontrustend lang duren voor een doorsnee buikgriepje.
  En v.w.b. hulp. Ik hoor het verder wel.
  Je hebt mijn mail en Mell heeft mijn nummer. Aanbod staat en maandag kan.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.