Bonje-riskeer-log.

Mevrouw mack vond dat ik gisterenavond een lief logje had geschreven. Nou, daar komt ze dan vandaag wel van terug, want ik zal eens een paar geheimpjes prijsgeven. Ik heb haar leren kennen eind 2000, ze woonde toen na 10 jaar samengewoond te hebben met een formule-1 fan (goeie gozer) weer bij haar ouders op de zolderkamer. Ik e-mailde in die tijd veel met haar. Wij waren "gewoon vrienden". Zij noemde dat zo, maar ik had natuurlijk allang gezien dat ze hoteldebotel was.
Zometeen zal ik daarvoor het bewijs leveren.
Een van haar mailtjes aan mij ging ongeveer zo:

"Hee hallo,"
"Heb je goed geslapen? Naah, zal wel weer niet, je slaapt zo slecht de laatste tijd."
"Die cd van de Beatles die jij hebt, heb ik ook gekocht en die is erg goed."
"Wil je met me trouwen?"

Dat vroeg ze dus, ik had haar net 3 keer gezien ofzo. Wist zij veel dat ik ruim 4 jaar later 'ja' zou zeggen.

Kijk hier maar eens. Gegarandeerd virusvrij en authentieke beelden.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

25 gedachten over “Bonje-riskeer-log.”

 1. GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD
  GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD
  GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD GVD

 2. En je bent wel even, heel handig, vergeten dat ik niet herkenbaar op een weblog wil verschijnen…. DAT ben je zeker even vergeten???? 😉

 3. Oke oke oke, ik neem aan dat ik hierop mag reageren, ZONDER DAT ER EEN VERWIJDERING PLAATS VINDT!!!
  Aan dit filmpje zie je hoe lief ik ben. Ik had mack al vaker gezien dan 3 x maar het klopt, we waren gewoon vrienden. Mack was in die tijd erg down en dacht dat hij nooit aan een vriendin zou komen, laat staan samen wonen of trouwen. Daarom had ik dit filmpje gemaakt. Om hem op te beuren. Zo lief ben ik.
  Ik wist natuurlijk niet dat dit ooit tegen me gebruikt zou worden.
  En die plofkop, in mijn verdediging, die is iets minder plofferig tegenwoordig hoor!!! En dat haar is eraf, dit was mijn hardrock periode nog. Dat mag nu niet meer… IK MOET ME GEDRAGEN EN KLEDEN ALS EEN MEISJE!!!
  Dat je dat filmpje nog hebt ….. Heel irritant.

 4. Ach, gossie, ik vind een huwelijksaanzoek via een webcam toch zoooooooo romantisch !!
  *zucht zwijmel zucht*
  PS: Over wiens plofkop gaat het nu ineens? Die van jou, Mack? Van wie dan? Ik zag helemaal geen plofkop. Ik zag een rond verliefd en vooral vrolijk meisjeskoppie.
  😉

 5. Pas op Albert. Straks wordt je nog hetero.
  Even een kleine aanvulling. Ik had thuis niet zo’n webcam hoor, dat u niet denkt dat wij…nou ja, u begrijpt me wel.

 6. Verliefd Wieneke…. Bedankt he…. Dat was nog in de periode dat ik frigide was, antiman en een pikfobie had ja!!! En ik liep in concert T-shirts met strakke spijkerbroeken en Mack in ruitjesblousen dus het was geen liefde op het eerste gezicht, daar hebben we een jaartje over gedaan.
  DUS NEE NIET VERLIEFD, laat dat even duidelijk zijn….
  Ik moet hier ook alles 10x uitleggen….

 7. Tjee, ik word steeds zo afgeleid door die condoom aan het plafond dat ik het hele filmpje nog niet een keer echt gezien heb, wel al 4 x gekeken trouwens. 😛

 8. Oke Marina, dan omschrijf ik het fout, dan is het een pikafkeer geweest…. Niet dat ik op vrouwen viel maar ik was gewoon ff anti..

 9. Weet ik toch!
  Ze kunnen ook reuze-irritant zijn! Gaan ze opspelen; ineens hun ruggetje rechten en met zo’n kopje van…nounounou…
  ik bedoel maar! Je vraagt je af waarom je niet áltijd anti bent!

 10. Owwwww, ik ben op slag verliefd!! je hebt er wel lang over gedaan met ‘ja’ zeggen hoor mack!
  LOL@Pauline. het lijkt er wel op ja!
  Leuke van dt soort postjes is dat er meteen allerlei diepe zaken bovenkomen. Kijk maar uit, we leren jullie nog eens echt kennen 😀

 11. Wat een leuk filmpje. En wat een vuige streek van mack. Sinds zijn vorige logje moet hij weer even bewijzen dat hij macho-man is, geloof ik? 😀

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s