Werk

De aandeelhouder was zijn aandelen zat en verkocht zijn belang aan een grote Amerikaanse reus. Hij drijft nu op een luchtbedje in zijn zwembad, en ik ben al de hele week tot ’s avonds laat in de weer om voor die fucking Amerikanen de deadline te halen. Verlaat elke avond als laatste het gebouw. Af en toe vind ik dat niet zo erg, maar momenteel loopt het niet van een leien dakje. Linda’s moeder ernstig ziek, dus die moet hollen en vliegen, soms kom ik haar nog ergens tegen in huis. Ik geloof dat ik ook nog een dochter heb ergens. Pfff….En dan moet je niet denken dat het nu klaar is, nee, op 6 april acht uur  ’s ochtends is de eerste deadline, 24 uur daarna de tweede. En het mooie is, ik werk keihard aan het overbodig maken van mijn baan.

Nou ja, we zien wel. Voorlopig, fuckthemall.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

9 gedachten over “Werk”

 1. Lees dat het inmiddels beter gaat? Da’s goed nieuws.
  En nu even wat boomend advies:
  Sla met ’s met je vuist op tafel man! Familie gaat voor alles.
  Fuk hun!

  Like

 2. Idd nöök het winkelcentrum.

  Op mijn werk heb ik me er ook wel eens over verwonderd hoe ziek het aandelensysteem kan zijn. Stel dat je prima werk levert. Dan wordt het bedrijf meer waard. Wordt het opgekocht (door een concurrent). Die kan er 2 dingen mee doen: kapotmaken zodat er geen concurrent meer is. Of laten bestaan en er dan meer winst willen maken (om het later door te verkopen). In alle gevallen heb je als arbeider aanvankelijk meegewerkt om er uitendelijk zels slechter van te worden.

  Like

 3. @Hermanus, ja het lijkt iets beter te gaan. Gelukkig.
  @Ximaar: interessante gedachtegang. Daarom moet je het ook maar voor jezelf doen als je in loondienst bent, niet voor de zaak.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: