Guy

Vanochtend overleed Guy, een Zweedse jongen die ik in de jaren ’80 leerde kennen doordat hij vaak in de vakanties een bezoek bracht aan zijn Nederlandse oom en tante. De laatste keer dat ik hem sprak, een jaar of twee geleden was hij al ziek, maar daar merkte je niks van. Vrolijk, charismatisch en intelligent. Hij had een hersentumor en aanvankelijk was zijn levensverwachting zes weken. Dat zijn toch nog een paar jaren geworden maar uiteindelijk moest ook hij het opgeven. Guy was 41 en laat een vrouw en twee kinderen na.

Auteur: Mack

Veertiger die lang geleden begon met bloggen en tot nu toe volhardt. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Ik schrijf dwangmatig. Maar ook omdat ik het leuk vind. Soms ben ik te moe, of staat de tv te hard om me te kunnen concentreren. Maar meestal schrijf ik. Soms een paar dagen niet. Maar ik kom altijd terug naar hier. Want dit is m'n tweede huis.

4 gedachten over “Guy”

  1. Dit zijn rotgebeurtenissen waar iedereen zo machteloos tegenover staat. 😦

    Neem aan dat je ook het verhaal bij dit nummer kent: http://nl.wikipedia.org/wiki/Song_for_Guy

    Bij mij is het nummer gekoppeld aan een buurjongen die op zijn 17de verongelukte, een jaar na het uitbrengen van dit nummer. Hij had een populaire piratenzender en draaide het nummer vaak. Sinds die tijd kan ik het dan ook niet meer aanhoren, ondanks dat ik het een erg mooi nummer vind.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s