Vaassens Weekblad

Hans krant

Omdat ik in ernstige mate van het loggen werd afgehouden door maar liefst twee blog-gerelateerden, maak ik mij er vanavond vanaf met een foto van mijn zoon in het Vaassens weekblad. Dat overigens altijd ongelezen bij het oud papier verdwijnt, behalve vandaag doordat iemand ons er op attendeerde. Nou ja, het is ook niks bijzonders, het Vaassens weekblad. Waarschijnlijk heb ik er zelf al heel vaak ingestaan zonder dat ik dat heb gezien.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

10 gedachten over “Vaassens Weekblad”

 1. Hebben ze op Hans’ school een schooluniform?
  Ik kan het verhaal helaas niet lezen op m’n iPhone, maar wat heeft hij gepresteerd? Ik neem tenminste aan dat hij niet wegens kwajongensstreken in de krant staat, want hij geeft geen balkje over z’n ogen.

  Like

 2. Roem moet toch ergens beginnen. Dus waarom niet in dit Vaassens Weekblad? Ik maak me sterk dat Hans hiermee al een voorsprong op Elvis heeft genomen die op die leeftijd vast nog niet in de plaatselijke krant had gefigureerd.

  Like

 3. Nee Giva, dat zijn de verfschorten, die standaard gebruikt worden in kleuter- en onderbouw.
  Dit is een RK school, afgeleid uit de naam en die hebben altijd meer te makken dan de openbare scholen. (Christelijke scholen selecteren, daarom gaan de moeilijke, dus dure klantjes naar de openbare scholen)
  Vandaar dat alle kinderen daar een geel schort hebben i.p.v. een allegaartje.
  En Hans is inderdaad een stuk dikker geworden, vergeleken met de foto ernaast. Toen had hij nog een smal koppie.

  Like

 4. Is je vermoeden dat je er met enige regelmaat in voorkomt misschien de reden van het ongelezen bij het oud papier verdwijnen? En wat zegt dat dan over de aard van die berichten waarin je voor komt (voorkomt?)

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.