Discriminatie

Ik wil helemaal niet discrimineren maar…..

Dat vind ik altijd een mooie openingszin omdat je weet dat degene die hem gebruikt daarna enorm gaat discrimineren. "het zijn altijd Marokkanen die de goudkarpers uit je vijver jatten." Zoiets.
Volgens mevrouw Mack maak ook ik verdacht veel grappen over negers en ander gespsgekleurden. Ja, dat is ook zo. Want die gasten zijn zo lui, ze worden altijd tweede. Let maar op, Frank Rijkaard wordt tweede in de Champions-League. Dat luie zit er gewoon in. Nooit een keertje er vol voor gaan.

Gisteren liep er op ons veldje een klein en te dik negerinnetje dat haar 'fokking' bek niet kon houden en de blanke jongetjes van hun fiets trok.
Nu wil mevrouw Mack helemaal niet discrimineren maar ze stuurde het meisje weg, opdat de fatsoenlijke blanke jongetjes gewoon rustig konden fietsen in onze blanke buurt. Het rook gewoon naar een vooroordeel en ik zei dat ik er een logje over ging schrijven. "Ja, maak mij even zwart!" zei ze.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

29 gedachten over “Discriminatie”

 1. Ik discrimineer iedereen. Volgens mij is dat de enige manier om mensen allemaal gelijk te behandelen, ook dat Veluwetuig en die Oranjekijkers. 🙂

  Like

 2. Moppen over kleurlingen van divers pluimage zijn dan ook leuk. Net als moppen over homo’s. Over Belgen wordt het al wat minder.

  Like

 3. Moppen over homo’s blijven leuk. Sterker nog: homo’s zijn leuk. Bijvoorbeeld: Mijn vriend is jarig begin juni, maar viert het achter in mei. Das hilarisch. 😀

  Like

 4. Dat bedoel ik maar, en eh, ze hebben het wel altijd over die joden maar de duitsers waren ook geen lieverdjes hoor!

  Like

 5. *Any* meisje dat haar ‘fokking’ bek niet kan houden EN kinderen van hun fiets trekt, zuigt natuurlijk, ongeacht de kleur 😉
  Oh en 1 maand in Amsterdam-Oost (of West) en je omarmt, nee ZOENT iedereeen die ook maar in de verte lijkt op familie van Jörgen Raymann 😉

  Like

 6. Hihi Mack 🙂 ja, ik probeerde omslachtig te beweren dat sommige culturen humor propageren en andere culturen teenlengte. En dat je na een maand tussen beide culturen tòch een lichte voorkeur voor humor hebt boven teenlengte 8)

  Like

 7. Als je zelfs bereidt bent je eigen vrouw zwart te maken kunnen ze toch niet gaan beweren dat je anders gekleurden discrimineerd?

  Like

 8. w8 ma over marokanen als ze yullie horen stoten ze jullie sow hard dat jullie de weg naar hui niet meer kunnen terug vinden (vuile rasisten w8 maar we vermoorden jullie ga maar door en jullie gaan er aan

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: