De hartendief

Dit jochie probeert de harten te stelen van iedereen die hem in zijn ogen kijkt. Hij lacht namelijk altijd terug. En bij de meesten lukt het hem ook nog zonder moeite, en bij de rest na enig aandringen. En hij ruikt ook nog eens naar baby. Ik ben best een beetje trots op dit kleine mannetje en af en toe kan ik bijna niet geloven dat ik zijn vader ben. Maar als ik samen met hem een formule 1 DVD kijk, kun je aan zijn enthousiaste bewegingen zien dat er een overdosis Mack-genen in hem zitten.

En al dit moois kost slechts 30 euro per maand aan kinderopvang. Tenminste, als je aan de belastingdienst opgeeft dat-ie al vanaf 1 januari bij het kinderdagverblijf is in plaats van 1 augustus. Anders wordt het ineens stukken duurder.

Auteur: Mack

Mack is nu vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Het valt me op dat het steeds lastiger wordt om het met elkaar oneens te zijn. Zeker op facebook. Dan plaatst iemand iets en zet eronder: en zo is het! En soms is het juist helemaal niet zo! Maar als je dat zegt, dan kan je dat komen te staan op een afwaardering van het beeld dat iemand van je heeft. En dat moeten we bestrijden. Dus bent u het oneens met mij, zegt dat gerust, daar leer ik van!

15 gedachten over “De hartendief”

 1. Echt een DOT!
  En ook al de Ferrari kleuren geloof ik, ik heb tenminste een oranje tasje met het Ferrari embleem, knaloranje. ’t Is net of hij al een stuur wil pakken hè 😀

  Like

 2. Die gelijkenis had ik al eerder geconstateerd geloof ik, leuk dat anderen het ook zien. En zo fotogeniek ook! Hans is een schatje, en je kunt zo zien dat het later een echte hartenbreker gaat worden. 😉

  Like

 3. Ik dacht even: Daar heb je die stomme homo weer met zn vieze praatjes maar jij denkt dat ik nog borstvoeding geef natuurlijk…..
  Dan vergeef ik het je.

  Like

 4. Mevrouw de P. (50) zei vanochtend bij de koffie: ‘Ik wil toch wel een kind.’
  Ik (60) zei dat we dan naar die Italiaanse gynaecogoochelaar moeten. Maar of die ook oude mannen kan repareren die ‘geholpen’ zijn…

  Like

 5. Ha, fijn weer een foto van Hans Antonie. Hij wordt echt steeds leuker. Maar Bruce Willis… Dat is toch geen wereldleider? Een beetje Bush met een vleugje…? Dat zien we volgende maand, naar ik hoop.

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.