The Stig (8)

De identiteit van de geheimzinnige Stig blijft onbekend. Zondagavond negen uur staat onze tv standaard op BBC2 voor een uur lang top-gear. Een vast onderdeel van het programma is 'a star in a reasonably priced car' waarin een bekende Engelsman een rondje in een Suzuki Liana over het topgearcircuit zo snel mogelijk aflegt. Twee weken terug was Damon Hill te gast. Kent u hem nog, de wereldkampioen formule 1 van 1996?
Lang heb ik gedacht dat hij The Stig was maar nee, Damon is een rockende, grijzende 40-er geworden die het autoracen de rug heeft toegekeerd. Niet dat hij het niet meer kan, getuige zijn rondetijd. Hij pakte het celebrity-laprecord in een tijd van 1.46.3. Maar hij mocht niet bovenaan staan van Jeremy. Omdat hij F1 coureur is geweest. Kinderachtig.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

4 gedachten over “The Stig (8)”

 1. Hoera we hebben een zoon!
  en dan die ouwe mannenkop eronder.
  Wat zal ik zeggen.
  Het is euhm… bijzonder.
  En dat is het.
  😉

 2. Ik dacht even dat je het over freestyle motorcross had. Dat is onze hobby sinds we het zaterdagavond bij Eurosport zagen.

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s