Slechte kraamhulp.

Gisteren waren we bij mijn zus(je) en Hans mocht ook mee. Omdat hij daar zijn huiluurtje had liep ik een paar rondjes met hem door de tuin om hem stil te krijgen. Tevens verschoonde ik in record-tempo zijn luier.
Mijn zus zei dat ze me erg handig vond met baby-Hans.

Thuis heb ik hem al aantal keren in het badje gedaan, zoeentje als op de foto, en ook dat ging me prima af. Daarnet deed mevrouw Mack het en ineens zag ik dat ze het water via de stop eruit liet lopen, in een eronder geplaatste emmer.
Daar kwam ik dan vandaag achter, dat er een stop in zat. Ik iedere keer maar met dat zware badje naar de douche sjouwen om het leeg te gooien.

Auteur: Mack

Mack is nu bijna vijftig en begon in 2004 met bloggen en volhardt tot nu toe. Kwam zelfs met de blogwet 2011 om tegenwicht te bieden aan de vele overlopers van weblog naar hypes zoals FB, Twitter en andere vluchtige en oppervlakkige zelfbevlekking. Of hij in al die jaren wijzer is geworden, is de vraag. Hij denkt zelf van wel. Mocht u na het reageren zien dat uw reactie in afwachting is van moderatie, dan komt dat omdat ik dat noodgedwongen zo moest instellen. Een stalker. Als u een vaste reageerder bent met telkens dezelfde gegevens, (naam, e-mail) zult u er geen last van hebben, anders moet ik de reactie handmatig even toelaten. Sorry voor het ongemak.

27 gedachten over “Slechte kraamhulp.”

 1. Nee hoor Mack, je doet het heel goed. Je draagt het volle gewicht van het vaderschap en niet in porties verdeeld over een plastic emmertje.
  Complimenten van Opa de P.

 2. Je bent wel slim, mack. Maar nog nét niet slim genoeg!
  Je had Hans zijn zakgeld al kunnen investeren in een vaderdagkado.
  Negen maanden geleden…
  …BHC-er, tsssssss.

 3. Pas op, stoer vaderverhaal in aantocht!
  Ik gebruik de stop nooit. Zo’n ding gaat op den duur lekken en daar gaat je laminaat van kromtrekken. Gelukkig heb ik spierballen gekweekt bij De Padvinderij 8)

 4. Badje is niet zoveel zwaarder dan een emmer. Wel veel onhandiger te dragen en het water begint lekker te klotsen. Kan je na de kleine ook jezelf nog gaan verschonen (kennis van me heeft net de 7e en ik zou het bodje even leeggooien: leeg was het maar er is maar met de helft van het water gegooid 😉 )

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s