Voorbijgaande droefheid

Vandaag ben ik precies 14.796 dagen oud en dit lijkt me een mooi moment om te stoppen met deze weblog. Sommigen zullen deze mijlpaal begrijpen, anderen niet. Vanaf 28 maart moet ik het allemaal zelf doen want ik heb geen voorbeeld meer. Na ruim 1800 logjes en ruim 27.000 reacties is het mooi geweest. Het was mij een ongelofelijk genoegen om hier te schrijven en ik bedank allen voor de interactie.

Johannes 16:22

Ook gij hebt dan nu wel droefheid, maar ik zal u wederzien en uw hart zal zich verblijden en niemand ontneemt u uw blijdschap.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

47 gedachten over “Voorbijgaande droefheid”

  1. Dit pik ik niet; ik ben nog lang niet uitgereageerd.
    Kijk 40 is een bijzondere leeftijd (ok, gefeliciteerd), maar dat is geen reden om te stoppen.
    Als je binnen 4 dagen niet iets schrijft hack ik deze web-log site en schrijf ik hier alleen nog maar over zwarte Golfs TDI!

    Like

  2. Ik heb er alle begrip voor. Ik ben je in alles voorbij gestreefd. (en dat andere begrijp ik des te meer).
    Het ga je goed. Tata.

    Like

  3. Jammer! Maar als je het niet meer leuk genoeg vindt dan moet je zeker stoppen. Het leven is daar te kort voor. Ga je nu twitteren?

    Like

  4. Wat een opluchting dat je tot inkeer bent gekomen, Mack. Webloggen past toch helemaal niet bij jouw jonge, snelle & wilde imago? Webloggen is voor ouwe knarren. Enfin, ik lees hier de komende tijd wel hoe ’t je bevalt zonder blog.

    Like

  5. Nee Mack dat kan ECHT niet! Morgen is mijn Volkskrant al gehalveerd, even klein als de Gooi- en Eembode, en dan hou jij ook nog op met je weblog. Wat moet ik DAN lezen? En wat is er met 28 maart? En heb je die tekst uit de Statenvertaling wel goed gelezen, er staat in: “wederzien” dat rijmt niet met ‘stoppen’ en ‘mooi geweest’.

    Like

  6. Geen idee wat het is, maar op één of andere manier ben je totaal niet geloofwaardig. Zo goed ken ik je niet, ik moet het voornamelijk doen met je blogs en wat gemurmel van Yukiko, maar je komt in deze totaal niet overtuigend over. Sorry.

    Like

  7. Tja, wat valt er nog te zeggen? Over jou, over een vader hebben, over vader zijn over over- en doorleven. Feit is dat als je stopt ik een andere weblog als eerste zal openen.
    Wordt vast Eva 😉

    Like

  8. Als regelmatig bezoeker van deze site -naar ik meen ongeveer een jaar of twee- neem ik de moeite om voor een tweede maal hier een reactie te plaatsen. De eerste keer was, al ik het mij goed herinner, een verder niet vermeldingswaardige reactie op een onderwerp dat betrekking had op blues dan wel jazz, daar wil ik vanaf zijn.
    De scribent Mack inmiddels kennende mag ik hopen dat het hier gaat om een vals alarm, in een volgend logje quasi-nonchalant door de beste man -als immmer beschouwend- breedlachend afgedaan als een kwajongensstreek, maar met een ondertoon die zich laat kenschetsen als: ‘even peilen hoe het valt, zo’n aangekondigde virtuele dood’
    Welnu, u laat me schrikken, mijn beste. Doe toch niet zo mal, en blog door tot in het graf.

    Like

  9. Hahahahaha, je weet wel hoe je aan een boel reacties moet komen.
    Laat ik even net doen alsof ik je geloof:
    Ga door man, al reageer ik niet altijd, je maakt leuke stukjes.

    Like

  10. Wat maak je me nou dan?! Oo Heb ik met veel pijn en moeite je URL gevonden waar je dat – voor jou leeftijd veel te populistische bloggen bedrijft – en dan stop je er mee! XS
    Je bent nog lang niet jarig – dat kan ik weten, want jij bent 2 dagen voor mij jarig en ik ben NOG LANG NIET jarig en het duurt dan ook nog HEEL erg LANG voordat ik 30 wordt XD – dus wat kan de reden anders zijn dan een vervroegde 1 april grap…
    Overigens vind ik de opmerking van zustertjen over het genereren van comments wel goed. Kan ik een cursus “hoe genereer ik comments op mijn blog” bij jou volgen?! XD

    Like

  11. Het is al TWEE april hoor. Gemiste kans. Was een knijter van een grap geweest. Iedereen is er met open ogen in gestonken.
    Joehoe! Mahack!?

    Like

  12. Pas maar op!
    Ik ga actie voeren!!!!!
    Mack moet TERUG! Spandoeken heb ik al klaar!
    Nu nog de pers benaderen, dat is zo gebeurd.
    ACTIE! ACTIE! ACTIE!

    Like

  13. Ben ik eindelijk door de belastingaangiftes heen en er aan toe hier weer eens een flinke lachbui op te halen, heeft de redactie de kuierlatten genomen. Fraai is dat *not*
    N.B. het is gebruikelijk aan het einde van 1 april wereldkundig te maken dat het een grap was, niet aan het einde van april!

    Like

  14. He Mack,
    Je hebt al die jaren ontzettend je best gedaan, en we hebben ervan genoten. Het is nu genoeg geweest. En wie weet. En wie weet wel niet. Maar ik wens je veel goeds IRL!

    Like

  15. Dat ik nu pas reageer zegt iets over mijn belangstelling voor het fenemoeen weblog. Toch excuses. Ik wens jou en Linda en de kinderen alle goeds!

    Like

  16. Wat is dit nu…..STOPPEN??? Onmogelijk!!! Eén keer aan de schijt en aan het kotsen en je ziet het niet meer zitten? Ik had toch meer karakter van je verwacht!? Of ben je te druk met de afwas nu jullie vaatwasser het begeven heeft???
    DOORLOGGEN HOOR!!!

    Like

  17. @Alice: Ik kan me niet aan de indruk ontrekken dat je een paar flessen wijn op hebt. Als je weer nuchter bent, kijk dan eens naar de datum van dit logje. Voor verdere info: we hyven.

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.