Niet voor mij.

November is traditioneel de maand van de wegomleidingen. Het hele land barst ervan, het is een wonder dat mensen uberhaupt nog op de plaats van bestemming komen.
Maandag zag ik op weg naar mijn werk een bord: Vierhouterweg afgesloten 8 t/m 10 november.
Ik denk dan, leuk, maar dat geldt vast niet voor mij. Dus vanochtend rij ik de gewone route over de Vierhouterweg en kom tot de conclusie dat deze wegversperring toch ook voor mij gold. Een kilometer of acht terugrijden is dan het onvermijdelijke gevolg.
Op de radio hoor ik de verkeersberichten. "Op de A28 staat een file van 11 kilometer tussen Ermelo en Nijkerk, de oorzaak van de file is inmiddels opgeheven, maar de file is erg hardnekkig en zal naar verwachting nog enkele uren duren."
Nah, die geldt vast niet voor mij, denk ik dan. Op de A28 aangekomen staat er nergens, maar dan ook nergens file. En vooral tussen Ermelo en Nijkerk niet. Sterker nog, de weg was veel leger dan normaal.
Ja, zo leer ik het natuurlijk nooit.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

6 gedachten over “Niet voor mij.”

  1. Wel ff naar Silvia zwaaien als je langs Nijkerk komt hè, je weet wel, die van die vinger 😉
    Wegomleggingen probeer ik ook altijd eerst uit hoor, of ze wel echt omgelegd zijn, stel je voor, meestal is het toch omrijden 😀

    Like

  2. Ah, als het even kan passeer jij dus die rood/witgeblokte planken? Lef hoor! Wij deden dat ook wel ‘ns, maar dan krijg je hier zo snel te maken met de ‘polisie’ 8)

    Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.