Hotmail

Stel, u mailt mij via het mailformulier van deze site, dan wordt die mail doorgestuurd naar mack_webbermonkeytailhotmail.com

Mackmonkeytailhotmail.com bestond al dus ik heb er webber bij gezet, enerzijds omdat webber een verwijzing naar internet in zich heeft en anderzijds omdat jullie dan allemaal denken dat ik stiekem de beroemde formule-1 coureur, Mark Webber ben.

Maar ik dwaal af. Wat ik wilde zeggen, ik lees die mails dus nooit op tijd. Want altijd als ik op hotmail kijk, is er geen e-mail, en als ik een week niet kijk, staat er daarna een e-mail van een week oud. En daar kun je dus je klok op gelijk zetten.
Het is hetzelfde als dat ik me 's avonds een keer zou insmeren met Autan, dat er dan die hele nacht, in het hele huis geen mug te vinden is.
Of dat als ik een stofzuiger van 199 euro koop, de hond ineens niet meer verhaart.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Hotmail”

  1. Bedoel je hiermee een specifieke mailerd, mack? 😉
    (ik heb eigenlijk nooit problemen met mijn hotmail. Hij staat gekoppeld aan mijn MSN, en zo kan ik meteen zien of er nieuwe post binnen is. Idee? Of heb je geen MSN?) 8)

    Like

  2. Peng…. Je moet hem niet wijzer maken dan dat hij al is…. We hebben MSN maar daar staat mijn email aan gekoppeld… En dat wil ik graag zo houden, aangezien ik nog wel eens mail krijg..

    Like

  3. Dat doe ik ook Marloes, maar mijn hotmailadres is voor al m’n vriendjes die ik naast Mack nog heb, en daar hoeft Mack de mail niet van te lezen….

    Like

  4. Albert!! Dan moet je mij in je MSN zetten!! Je hebt mn hotmailadres wel… Kunnen we lekker geil MSN-en. Dan noem je me gewoon Joep ofzo….

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.