Hans wordt al groot…

Nou, hij is pas 2,5 maand oud maar dat zou je niet zeggen. Van die borstvoeding groeien ze als een raket. Dat staartje is alleen voor de foto gedaan. Daar laten we hem natuurlijk niet mee over straat lopen…

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

20 gedachten over “Hans wordt al groot…”

  1. Wat is het merk van de shampoo die je het laatst voor Hans hebt gebruikt. Want gezien de voor-na foto’s werkt die fantastisch als haargroeimiddel en is er dus nog hoop voor vele schedels met parkeervakken of heliplatforms.

    Like

  2. Kom er maar in, Lennard! 😀
    Ik was wel heel erg niet-origineel dit keer, en wat kan ik hier verder nog van zeggen…mooi glas-in-lood-raampje?

    Like

  3. Pauline, ik kan anders me nog goed herinneren dat ik dat vroeger bij jou ook deed, en dat je kraaide van plezier!
    Dan moet je nu niet ineens stoer gaan doen en zeggen dat dat kinderachtig is ofzo..

    Like

Zegt u het maar

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.