Elvis zong ook wel eens vals.

Zit ik net op de site van Vonneke, u weet wel, ons aller heilige muziekvader Elvis Presley te verdedigen, omdat ik beschuldigd werd van het vereren (hoe komen ze erbij!) van een rock-en roll lijk, roept mijn vriendin of ik even beneden kan komen.
Na tien minuten, het is nogal een end, kom ik in de huiskamer aan tref haar aan met de afstandsbediening van de videorecorder in de aanslag.
Als ze op play drukt, komt er een man in beeld die zegt: 'Don't worry, even Elvis sang out of tune sometimes.' Gevolgd door een triomphantelijke grijns van mijn vriendin.
Terwijl daar alleen maar bedoeld werd dat het de beste kan overkomen. En nu we het er toch over hebben, misschien kunnen we de uitdrukking 'het kan de beste overkomen' vervangen door 'Elvis zong ook wel eens vals.'

Ik vind Elvis goed, maar Hem vereren, dat gaat te ver. Oké, op 16 augustus zetten mijn zwager en ik een beeld van Hem midden op tafel en kijken we de hele dag jankend Elvis dvd's, maar dat zou ik geen vereren willen noemen.

Auteur: Mack

Ik ben Mack, uit 1969, dat klinkt vertrouwder dan het noemen van mijn leeftijd. Begonnen in 2004 met web streepje log, dat te succesvol werd en dus overgenomen door snelle jongens die alles kapot maakten. Ik heb in tegenstelling tot velen mijn archieven kunnen redden, maar bijbehorende foto's zijn veelal verdwenen in de diepste krochten van internet en dus weg. Ik woon in Vaassen, aan de oostelijke rand van de Veluwe en schrijf daarover alsof het onontdekte wildernis is. In werkelijkheid is het één grote ergernis van verbodentoegangbordjes en zwervende toeristen. Verder schrijf ik over alles, soms serieus maar meestal niet. Sorry.

43 gedachten over “Elvis zong ook wel eens vals.”

 1. Een ding is zeker, hij had beter cola light kunnen drinken. We moeten af van die verering, je ziet nu al dat de jeugd op hem gaat lijken, bah, vieze dikke man.

  Like

 2. Een ding is zeker, hij had beter cola light kunnen drinken. We moeten af van die verering, je ziet nu al dat de jeugd op hem gaat lijken, bah, vieze dikke man.

  Like

 3. Nou ff kappe met dat gewouwel over elvis.
  Ander onderwerp! Ik vind deze poll belachelijk, ik moet kiezen uit 9 gave series…….. 😦 Ik heb voor Abfab gekozen maar de volgende keer zou ik weer een ander kiezen.

  Like

 4. Nou ff kappe met dat gewouwel over elvis.
  Ander onderwerp! Ik vind deze poll belachelijk, ik moet kiezen uit 9 gave series…….. 😦 Ik heb voor Abfab gekozen maar de volgende keer zou ik weer een ander kiezen.

  Like

 5. Jezus,stellitje Heiligschenners-plegers! Weten jullie dan niet dat André H. alleen aanbeden mag worden? Trouwens, wie IS of WAS Elvis??? Nooit van gehoord..

  Like

 6. Jezus,stellitje Heiligschenners-plegers! Weten jullie dan niet dat André H. alleen aanbeden mag worden? Trouwens, wie IS of WAS Elvis??? Nooit van gehoord..

  Like

 7. Als je nog nooit van Elvis gehoord hebt, dan woon je in een grot. En, beste Albert, André H’s Idool was een zekere heer genaamd Elvis Presley. Z’n favoriete Elvisnummer was, voor zover als bij mij bekend is, “Don’t cry daddy”
  Groeten een fan
  BTW: ELV1S LIVES!!

  Like

 8. Als je nog nooit van Elvis gehoord hebt, dan woon je in een grot. En, beste Albert, André H’s Idool was een zekere heer genaamd Elvis Presley. Z’n favoriete Elvisnummer was, voor zover als bij mij bekend is, “Don’t cry daddy”
  Groeten een fan
  BTW: ELV1S LIVES!!

  Like

 9. Als je nog nooit van Elvis gehoord hebt, dan woon je in een grot. En, beste Albert, André H’s Idool was een zekere heer genaamd Elvis Presley. Z’n favoriete Elvisnummer was, voor zover als bij mij bekend is, “Don’t cry daddy”
  Groeten een fan
  BTW: ELV1S LIVES!!

  Like

 10. Als je nog nooit van Elvis gehoord hebt, dan woon je in een grot. En, beste Albert, André H’s Idool was een zekere heer genaamd Elvis Presley. Z’n favoriete Elvisnummer was, voor zover als bij mij bekend is, “Don’t cry daddy”
  Groeten een fan
  BTW: ELV1S LIVES!!

  Like

 11. Als je nog nooit van Elvis gehoord hebt, dan woon je in een grot. En, beste Albert, André H’s Idool was een zekere heer genaamd Elvis Presley. Z’n favoriete Elvisnummer was, voor zover als bij mij bekend is, “Don’t cry daddy”
  Groeten een fan
  BTW: ELV1S LIVES!!

  Like

Zegt u het maar

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: